O2i

Ställ en budget för skuldminskning: minska skulden kreditkort

Få hjälp med skuldproblem

Betala ner personlig skuld är ett problem för många människor. Om du har problem med att göra månatliga betalningar, kan det vara dags att börja ett program för skuldavskrivning. Denna artikel kommer att hjälpa dig att minska skulden kreditkort och mycket mer. Här är några lösningar och tips för att komma igång och hjälpa till med skuldproblem:

 1. Stoppa utgifterna. Om du menar allvar med skuldminskning, då det första du måste göra är att sluta spendera. Lägg bort ditt kreditkort eller skära upp dem. Du bör också undvika situationer där du kommer att frestas att spendera pengar.
 2. Skriv ner alla dina skulder. Många människor är i förnekelse om hur mycket skulder de faktiskt är skyldiga - de bara betala den minsta betalningen på sina räkningar varje månad och ignorera totalsummor. För att ställa in din budget för skuldminskning, måste du vara först ärlig mot dig själv om hur mycket du egentligen är skyldig.
  Ställ en budget för skuldminskning: minska skulden kreditkort. Skriv ner alla dina skulder.
  Ställ en budget för skuldminskning: minska skulden kreditkort. Skriv ner alla dina skulder.

  Skriv ner namnen på alla dina fordringsägare och den totala summan som du är skyldig till var och en av dem. Sedan lägga upp alla dina skulder för att se hur mycket skulder du faktiskt är skyldig. Du behöver inte vänta på att räkningarna att komma in innan du gör det - de flesta kreditkortsföretag har webbplatser som du kan logga in för att se dina senaste transaktioner och din nuvarande räntor.

 3. Spåra räntorna och månatliga betalningar. Medan du skriver ner alla dina skulder, se till att skriva ner vad räntan är. Den ränta som du betalar är en nyckelfaktor för att hjälpa dig att minska din skuld. Den månatliga minsta betalning är det absolut lägsta belopp som du måste betala varje månad - och smarta konsumenter betalar mycket mer än det lägsta varje månad.
 4. Tackla en faktura åt gången. Det kan vara svårt att minska skulden kreditkort. När du har en klar uppfattning om vad du egentligen är skyldig, utarbeta en plan för att betala av varje skuld - en i taget. Börja med att betala mer än den minsta betalningen på skulden med den högsta räntan. Behåll din god kreditvärdighet genom att betala det minsta på alla dina övriga skulder.
 5. Använd extra pengar för att betala ner dina skulder. När du betalar av en skuld, använda de pengar som du normalt skulle betala på den mot dina andra skulder. Det är bäst att betala extra pengar mot skulden med den näst högsta räntesatsen. Genom att öka din månatliga betalningar på dina andra räkningar, kommer du att betala dem mycket snabbare.
 6. Skär upp kreditkort, men inte avsluta räkenskaperna när de betalas o ff. När ett konto har lönat sig, ser inte på det som en licens att börja spendera igen. Istället skär upp kortet men hålla kontot öppet. Öppna konton med ingen balans på dem bidrar till att förbättra din kredit värdering.
 7. Några slutliga skuld lösningar och tips. Här är några sista anteckningar för att hjälpa till med skuldproblem. Det kan vara fördelaktigt att överföra dina högre ränta saldon till lägre hastighet korten genom att dra nytta av balans överföring erbjuder - men bara göra detta när du läser hela det finstilta i erbjudandet.

  Också akta oss för att använda det egna kapitalet i ditt hem som ett sätt att betala av din skuld utan säkerhet kreditkort. Även hem kapital avgiften kan vara lägre än priserna kreditkort, om du inte är disciplinerad och du börjar använda kreditkort igen, kan du sluta med en stor vinstandelslån samt mer kreditkort skuld.

  Slutligen, om räntorna på dina skulder är så höga att man knappt har råd med de minsta betalningarna, plocka upp telefonen och ringa långivarna. Du kanske kan få din räntor eller minsta betalningar sänkas. Om de minsta betalningarna är fortfarande utöver ditt sätt, kan det vara dags för professionell hjälp från en ansedd byrå som Consumer Credit Counseling Service.