O2i

Så här hittar du en kriminell polisens register

Oavsett om du är en affärsman eller ett hem maker

Oavsett om du är en affärsman eller ett hem maker, ett av de problem som kan uppstå är att bedöma den brottsliga bakgrunden på din potentiell anställd eller ens potentiella barnvakt som du kommer att anförtro ditt barn. Du kanske vill göra en säkerhetsprövning för denna person - om du har flera personer för vilka du vill göra kontroller, så du kanske behöver mer detaljerad information än du hittar i den här artikeln. Om så är fallet, klicka här för att hitta gratis information om att registrera dig för online-klasser i straffrätt.

Så här hittar du en kriminell polisens register. Lokala tingshuset poster.
Så här hittar du en kriminell polisens register. Lokala tingshuset poster.

Om du bor i en stad där människor växer mindre bekant med de andra boende i området, hitta pålitliga medarbetare för ditt företag eller hem kan vara ännu tuffare. I Europa finns det dock nationella lagar som mandat fri tillgång för allmänheten till kriminalregister. Genom detta får du rätt att kontrollera om en viss individ har ett kriminalregister. Dessa är de sätt att hjälpa dig att hitta en kriminell polisens register.

  • Federal databas. Federal register har en av de mest omfattande listor över personer som har begått brott, har arresterats, laddat eller dömts för ett grovt brott. Denna federala databaspost är det första val som du bör titta på. Problemet med den federala rekord, är dock att de har ännu att skapa ett tillgängligt online-databas där du bara behöver skriva in namnet på den enskilde att bestämma deras brottsliga rapporter. I de flesta stater, måste lagstiftningen föras av den lokala regeringen att genomföra den nationella lagstiftningen och skapa en lokal databas.
  • Lokala tingshuset poster. Ett annat sätt för dig att hitta kriminalpolisen posten för din anställning rekord är att besöka den lokala tingshuset och polisstationer. De kommer att ha en logg över alla laddade, greps och dömdes individer. Beroende på arkivering av dessa tingshus och register polis, kan databasen spänna även flera decennier fram till förra århundradet. Inte alla polis och domstol anläggningar, dock har dessa omfattande program. Ett annat problem med den lokala domstolen hus och polisstationen register är att de bara har uppgifter om brottslig verksamhet inom deras respektive jurisdiktion. Detta innebär att en anställd som endast har flyttat in nyligen inte har några kriminalregister i de lokala databaserna, men kan ha poster i andra stater.
  • Gratis databas. Du kan också vända dig till gratis tjänster som tillhandahålls av fria kriminalregister databaser på webben. Dessa detektiv programvara är formade som sökmotorer, och du kommer helt enkelt att skriva in namnet och viss personlig information om den enskilde som du försöker forskning om, till exempel hans födelsedatum och tillstånd födseln. Den fria Databasen kommer sedan att visa dig notering av människor som har samma detaljer. Om personen inte finns med i listan kan detta betyda att han inte har några kriminalregister. Kom dock ihåg att dessa fria databasposter vanligtvis dåligt uppdaterade och är inte alltid särskilt exakt. Du måste dubbelkolla med de faktiska statliga enheter som har dömda eller laddas individen. Dålig uppdateringar innebär också att en nyligen kriminalregister inte kan visa upp på databasen.
  • Betald databas. Betalda tjänster som utnyttjar detektiv mjukvara samt en mer omfattande databas som uppdateras regelbundet är ett säkrare sätt att gå. Medan dessa betalda tjänster kan vara dyrare, de kommer med pay per sökalternativ eller årslång abonnemang. Du kan välja Årets långa abonnemang som ett sätt att minska kostnaderna, särskilt om du är ett stort företag med gott om jobb hyra aktivitet.

Kom ihåg: varje stad och stat har olika strategier när det gäller att hitta kriminalregister - men dessa är offentliga handlingar. Du ska kunna lära sig att hitta någon kriminella historia med bara lite forskning. Du kan också ta relevanta kurser på nätet - oavsett om straffrätt, rättsliga förfaranden, eller annan relaterad kurs - att hjälpa dig i din sökning. Oavsett innebär att du använder för att hitta en persons polisens register, tänk på att det är bättre för dig att vara säker än ledsen.