O2i

Så att sänka ränta inteckning ränta

Försöker du spara på din månatliga utgifter? Om ja

Försöker du spara på din månatliga utgifter? Om ja, se fram emot på att sänka ner dina bolåneräntorna. Ja, det är möjligt i dessa dagar igenom en hel del sätt såsom inteckning modifiering och refinansiering. Detta kommer också att hjälpa dig mycket om du kämpar med din inteckning och du vill spara ditt hus från avskärmning. Läs om ytterligare och ta reda på hur du kan dra nytta av denna typ av avtal:

  • Uppdateras på villkor bolånemarknaden. Få bästa ränta inteckning ränta är beroende rätt timing. Därför är det viktigt att du håller koll på de villkor räntan på marknaden. På så sätt kan du bestämma rätt tidpunkt för dig att refinansiera din inteckning för de mest besparingar.
  • Upprätthålla en överlägsen kreditvärdighet. Kontrollera att din kredit värdering är hög, eftersom detta kommer att ge en stor inverkan på dina mål är försedd med en bättre ränta. Åtminstone upprätthålla en god kredit värdering året före dina planer för refinansiering din inteckning. Det kommer att vara till hjälp för dig om du kommer att betala dina skulder och kreditkort i tid hela året.
  • Refinansiera bara vid rätt tidpunkt. Kontrollera att du ansöka om en refinansiering efter att du har tjänat 20 procent eget kapital redan i ditt hem. När du når detta tillstånd kommer det att finnas större chanser att du kommer att få bättre räntor för din refinansiering.
  • Jämför priser på nätet. I det ögonblick du är redo att refinansiera, hitta de bästa priserna genom att jämföra offerter på nätet. Kolla in avgifter, punkter och villkor för olika företag så att du kan få det bästa erbjudandet. Men innan du slutligen avsluta en affär, se om din plan har en förskottsbetalning straff eller inte. Om det finns, leta efter ett företag som hjälper dig att spara pengar även efter betala förskottsbetalning straff.
  • Tänk dig en inteckning modifiering för att sänka dina priser. Om du till exempel inte kan få någon form av refinansiering att sänka ner priserna i din inteckning, få en ändring i stället. Fler och fler banker kommer att vara villiga att ändra din inteckning för att hjälpa dig att hålla på rätt spår istället för att inleda en kostsam avskärmning. När du gör detta, kontakta din långivare att se alternativ för dig. Din långivare kommer också att ge dig information i form av kvalifikationer inteckning modifiering. Merparten av tiden, innebär en modifiering inte bara sänka ner räntan utan även tillfälligt skjuta av betalningarna och förlänga lånets löptid.
  • Ange en förhandling med din långivare. Annat möjligt sätt att lägre räntor är att ange en förhandling med din långivare. Schemalägg ett möte med en tjänsteman, så att du kan öppna ett ärende med dem för att granska priserna. Till exempel kan du peka ut ditt utestående betalning historia, priser i konkurrerande företag, och liknande. Men när du gör detta, bara påpeka fakta och inte agera alltför desperat framför din långivare.


Om du är patient nog

Så att sänka ränta inteckning ränta. Uppdateras på villkor bolånemarknaden.
Så att sänka ränta inteckning ränta. Uppdateras på villkor bolånemarknaden.

Om du är patient nog, kan du sänka framgångsrikt ditt hem bolåneräntorna. Din framgång i förhandlingarna, ändra eller refinansiering din inteckning kommer att hjälpa dig mycket i att spara tusentals dollar på lång sikt. Eller kan detta arbete även till hjälp för dig att äga ditt hem utan mycket ekonomiska svårigheter.