O2i

Så att hyra en lägenhet med dålig kredit

Alla behöver en plats att leva. Men i en tuff ekonomi där kredit värderingar är låga, kan det vara svårt eller nästan omöjligt att bli godkänd för att hyra en lägenhet. Innan du drar ut Dölj en säng i din bästa vän källare, prova dessa förslag på hur man kan hyra en lägenhet med dålig kredit.

Steg 1

Undvika den fruktade kreditkontroll. Om du har tur kanske du kan hitta en lägenhet att hyra som inte nödvändigtvis behöver kontrollera din kredit. Titta i tidningen annonser och hyra webbsidor för lägenheter i ditt område. Du kan också prata med lokala fastighetsmäklare som de ibland har lägenheter tillgängliga. Fråga vilka kriterier du bedöms på att få dig godkänd för att hyra lägenheten. Vissa kanske bara vill första och sista månadshyran. Titta in vilken information hyresvärdar behöver om dig och du kanske kan kringgå en kreditkontroll och hyr en lägenhet med dålig kredit.

Steg 2

Så att hyra en lägenhet med dålig kredit. Undvika den fruktade kreditkontroll.
Så att hyra en lägenhet med dålig kredit. Undvika den fruktade kreditkontroll.

Få en vän att rekommendera dig. Även om du kanske har dålig kredit, kan du fortfarande vara en stor hyresgäst. Om du kan komma rekommenderas att hyresvärdar kan de bortse bara det faktum att du har dålig kredit. Hitta någon som vet hyresvärden och få honom eller henne skriver du en referens brev. Eller be din vän att rekommendera dig personligen. En hyresvärd kan välja dig framför andra potentiella hyresgäster att spara stressen att acceptera hyresgäster med okända historia. Det kan bara vara din biljett i dörren.

Steg 3

Hitta en co-signer. Även om du kanske har dålig kredit, kan du vanligtvis ändå hyra en lägenhet om du har ett samarbete signerat på din hyra. Din samarbete signerat måste ha bra kredit och ta ansvar för att betala någon hyra som du inte kan betala. Det är hans rättslig skyldighet att göra så när han heter på din hyra. Detta är inte en idealisk väg för att hyra en lägenhet, som du lägger din väns kredit på linjen. Tänk på detta som en sista utväg när du försöker att hyra en lägenhet med dåliga krediter.

Steg 4

Ge hyresvärden lite mer säkerhet. Om din kredit check flunked eller om du vägrar att ha en, kommer vissa hyresvärdar fortfarande anser dig om du är villig att lägga mer pengar i som en slags försäkring. Bevisa att din dåliga krediter inte definierar din hyra betalar vanor genom att hyresvärden flera månaders hyra i förskott. En högre deposition kan fungera för att säkra dig en lägenhet också. Detta kommer att kräva att du kan spara upp en betydande summa pengar i förskott för att hyra en lägenhet. Det är en god vana att komma in ändå, se till att du har pengar runt för att betala alla dina räkningar. På så sätt kommer din kredit värdering förbättras och du kommer inte att ha stressen att räkna ut hur man hyra en lägenhet med dålig kredit i framtiden.