O2i

Så att flytta din familj till USA

Europa Europa är en av de länder där en massa andra människor vill arbeta och leva. Om du redan bor och arbetar i Europa och betraktas som en permanent bosatt, kan du flytta resten av din familj till landet på villkor som fastställs av regeringen och dess presidium invandring. Här är några tips på hur du flyttar din familj till Europa.

Så att flytta din familj till USA. Det första du behöver göra är att fylla upp form i-130 och inkludera bevis på din amerikanskt medborgarskap.
Så att flytta din familj till USA. Det första du behöver göra är att fylla upp form i-130 och inkludera bevis på din amerikanskt medborgarskap.

  1. Du kan göra framställningar omedelbara medlemmar (make eller maka, din ogift barn under 21 och din ogift son / dotter som är över 21) i din familj som bor i ett annat land att gå med dig i USA genom att med Europa Citizenship and Immigration Services (NCIS).
  2. Det första du behöver göra är att fylla upp Form I-130 och inkludera bevis på din amerikanskt medborgarskap, bevis som bevisar din relation till personen / s som du vill ta med till USA, såsom födelseattest, äktenskapsskillnad, vigselbevis samt juridiska namnbyten. Visum för nära släktingar finns hela tiden. Du måste fylla ett formulär för varje medlem i familjen. Den kompletta listan av nödvändiga dokument kan hittas i NCIS hemsida.
  3. Skicka den ifyllda och undertecknade blanketten / s vid den utsedda Lockbox anläggningen i Chicago. Du kan få den fullständiga listan och den tilldelade Lockbox anläggning vid NCIS hemsida. Du kan ta med din ansökningsavgift med ansökan. Den postanvisning eller kontrollen ska ställas till US Department of Homeland Security.
  4. Vid mottagandet av din ansökan programmet kommer det att kontrolleras korrekthet och fullständighet, inklusive alla verifikationer som du har lämnat. Den NCIS har rätt att avslå din ansökan. Om godkänd kommer du att meddelas via e-post. Du kan också vända sig om myndigheten behöver mer verifikationer.
  5. En godkänd ansökan ansökan kommer att skickas till NVC eller National Visa Center för bearbetning av dokument. Om alla de handlingar som krävs finns, kommer NVC schemalägga dina släktingar till intervju. Du kommer att kontaktas av centrum när intervjun dagen är nära och skickar en räkning för sanningsförsäkran Support och invandrare visum avgifter Processing.
  6. Som sponsor kommer du vara skyldiga att lämna ett intyg till stöd för de närmaste familjemedlemmar som inte kommer att kunna försörja sig själva. Du måste utföra en lämplig sanningsförsäkran stöd form och ge konkreta bevis på att du förvärvsarbetande och ha tillräcklig inkomst och ekonomiska resurser, inklusive uttalande från banken officer / s där du har avlagringar, detalj när ditt konto öppnades, deponerade beloppet för ett år och aktuella saldo, officiellt uttalande från din arbetsgivare med uppgifter om typ av din position och sysselsättning och din nuvarande lön och senaste självdeklaration och andra inkomstkällor om du är egenföretagare. Kom ihåg att underteckna formuläret i ditt fullständiga namn.
  7. När du har fått meddelande från NVC för att starta bearbetningen sökande dokumentet kommer den sökande att skickas anvisningar om att få en fysisk undersökning från en angiven sjukhus, fyll i DS-230, som är Ansökan om Immigrant Visum och registrering av utlänningar och förbereda original, bestyrkta kopior, och kopior av alla dokument som krävs att de kommer att ta med till intervjun tillsammans med ett giltigt pass, utnämningsbrevet från NVC.
  8. Dina närmaste familjemedlemmar behöver göra en personlig inställelse under intervjun på ambassaden eller konsulatet i det land där de är idag bosatt. Om intervjun resultaten är tillfredsställande, kan en visering utfärdas efter några timmar.

Det finns några steg att följa för att kunna tillämpa och ta med dina närmaste familjemedlemmar till USA. Dokumentationen skall affidavitsna och remisser är det som gör detta till en lång process. Men när alla dina dokument är i ordning, så är det bara en kort väntetid innan din närmaste familj kan gå med dig i USA.