O2i

Hur vet portot med kuvertstorlek

Skicka paket eller brev till olika delar av världen kan bli dyrt

Skicka paket eller brev till olika delar av världen kan bli dyrt, speciellt om det paket som du försöker skicka är både tung och stor. Porto är baserade på vikten av föremålet, kuvertet storlek, storleken på det paket som ska användas och även vilken typ av post. Det kan också vara extra avgifter för speciella paket som du vill skicka.

Hur vet portot med kuvertstorlek. 10 gram till 13 gram.
Hur vet portot med kuvertstorlek. 10 gram till 13 gram.

Här är några av de porto med kuvertstorlek:

  1. 1 uns till 3 gram - kuvert inbjudan eller kvadratiska kuvert får plats i denna kategori. Brev kuvert som väger 1 till 3 gram debiteras allt från 5€ 0,44 till 5 0,78€. Om stora kuvert ska användas, är priserna ökade till 5€ 0,88 till 5 0,51€. Om du ska skicka ett paket, måste du betala allt från 5€ 0,22 till 5 0,51€.
  2. 4 uns till 6 gram - För stora kuvert, såsom bubbla kuvert som innehåller företagsmaterial, är du skyldig att betala 5€ 0,39 upp till 5€ 0,73. För stora paket som väger 4 till 6 gram, du kommer att debiteras 5€ 0,68 upp till ca 5€ 0,02.
  3. 7 gram till 9 gram - Stora kuvert som väger 7 till 9 gram debiteras 5€ 0,90 upp till 5€ 0,24 medan paket debiteras från 5€ 0,19 till 5 0,53€.
  4. 10 gram till 13 gram - För porto som skickas med ett stort kuvert kan priser för 10 till 13 gram gå någonstans från 5€ 0,41 till ca 5€ 0,92. Om den placeras i en förpackning, måste du betala 5€ 0,70 upp till ca 5€ 0,21.
  5. Typ av post - Avgifterna kan också ändras beroende på vilken typ av e-post som du ska skicka. Mailing diagram eller guider kan nås på Internet. Några av de typer av meddelanden som du kan skicka är prioriterad post, express, försändelse, postanvisning och försäkrad post. De priser för att skicka dessa typer av förpackningar varierar. Du kan kontrollera denna information på webbplatsen för Europa Postal Service på usps.com .
  6. Porto och pris kalkylator - Om du vill ha mer exakta priser för porto, kan du utnyttja porto Priskalkylator som finns på webbplatsen postcalc.usps.gov . Portot pris kalkylator hjälper dig att avgöra priserna för inhemsk och internationell porto. Använda miniräknaren, måste du ange destinationen för paketet formen av paketet som kommer att användas, vikten av paketet, postnumret på den ursprungliga platsen och destinationen och de har skickats och tid. Genom att ange information om fälten, kommer du att kunna veta mer eller mindre hur mycket det kommer att kosta att skicka ditt paket.

Dessa är portot med kuvertstorlek

Dessa är portot med kuvertstorlek. Var noga med att kontrollera Europa Postal Service webbplats och se till att du har rätt detaljer och priser. Dessa porto kan ändras från tid till annan så måste du vara säker på att du är uppdaterad.