O2i

Hur ursprung bolån

Som ett hypotekslån upphovsman, är det din plikt att säkra bästa lånet för dina kunder, för att öka ditt företags kreditvärdighet, för att öka din egen karriär, gör dig känd som en bra lån officer och därmed få fler kunder. Innan få dessa personliga och ekonomiska belöningar, måste du först veta hur man ursprung lån och tipsen nedan kommer att visa dig vad du ska göra.

 1. Har en examen i något av de finans-relaterade områden, kunskap inom bank och applikationer finans, och måste ha tagit specialutbildning i utlåning och inteckning industrin. Du bör också ha god mellanmänsklig relation färdigheter. Det är fördelaktigt för din karriär om du gillar kundservice, har god kommunikation, försäljning och marknadsföring av kompetens och en vilja att tjäna och lyckas.
 2. Du måste vara licensierade av ditt tillstånd att vara ett hypotekslån upphovsman. Inteckning mäklare företaget du arbetar för kan sponsra dig att säkra din licens. Kontrollera med din statens tillstånd division för att hitta de krav som dessa kan variera från land till land.
 3. Vara expert och lära sig alla de lagar och villkor för hypotekslån samt den senaste utvecklingen i branschen. Lär villkor och riktlinjer som ges av de stora bolåneinstituten som Fannie Mar och Freddie Mac. Gör det till en vana att alltid vara i nivå med konkurrens och arbeta ut de bästa priser och villkor för kunder som ditt företag kommer att tillåta.
 4. Du bör lära dig att låsa räntan i ett lån, läsa och analysera kreditupplysningar och beräkna för att ge bästa pris till en sökande samtidigt dig en bra inkomst. Du bör också vara medveten om de senaste reglerna för de tillåtna upplysningar som du kan ge lån sökande.
 5. Hålla jämna steg med de finansiella och hem priser lånemarknaden och nyheter. De varierar nästan dagligen och det kommer att betala stora utdelningar om du vet hur hemmet rör lånemarknaden.
 6. Marknadsföra dina tjänster för att locka fler kunder. Vara en certifierad promenad reklam för dig och ditt företag. Låt dina låntagare vet de steg du gick igenom för att få deras låneansökan godkänns. Få dem att känna att du verkligen uppskattar deras verksamhet och utövade en stor insats för att hjälpa dem säkra hypotekslån. Använd dem för att marknadsföra ditt företag och tjänster. Berätta för dem att du kraftigt kommer att uppskatta om de kan hänvisa andra sökande till dig.
 7. Nätverk i det lokala fastighets samhället och utveckla goda affärsrelationer med fastighetsmäklare i ditt område för att öka din remiss poäng. Förbered flygblad som listar dina framgångar. Få vittnesmål från nöjda kunder och inkludera det i din flygblad och broschyrer.
 8. Skicka Tack anteckningar till nöjda kunder, till lån försäkringsgivare, till fastighetsmäklare. Uppskatta den service de gav dig. Detta kommer att ge dig subliminal reklam. Se till att det i varje ton och kort du skickar är dina kontaktuppgifter och de tjänster som du erbjuder tydligt.
 9. Få ditt kontor att vara en sponsor i en lokal händelse som kommer att göra din närvaro känd för en bredare publik. Fråga om du kan placera en liten monter i lokalen så att du kan distribuera flygblad, broschyrer och kort samtal. Berätta berörda parter som du kommer att svara på alla deras frågor när de ringer eller besöka ditt kontor.
 10. Instruera din sekreterare att ha en vanlig hälsning när hon plockar upp telefonen. Få det att låta som du sköter en klient och kommer inte att kunna ta deras samtal, men kommer att försöka se om du kan avvara några minuter. Denna teknik tyder på att du är alltid populära och gör en samtalsgrupp känna sig viktiga eftersom du avbröt det du håller på med att ta deras samtal.
 11. Få ytterligare certifiering och vidareutbildning. Detta ökar dina chanser att befordran och fler kunder.

Var ärlig i alla dina kontakter

Hur ursprung bolån. Har en examen i något av de finans-relaterade områden.
Hur ursprung bolån. Har en examen i något av de finans-relaterade områden.

Var ärlig i alla dina handlande. Som ett lån upphovsman din framgång kommer i affärsetik som du har ställt för dig själv och vilken form av service du sträcker sig till dina kunder. Din kundbas kommer att föröka när ordet kommer ut att du är ett lån upphovsman som bryr sig om dina kunder och går ut ur ditt sätt att föra en låntagare och en garant tillsammans för ett ömsesidigt fördelaktigt resultat.