O2i

Hur understant lackeringsbås och tillverkare

En färg monter är ett område eller en monter som är utformad speciellt för att måla eller spraya olika typer av utrustning. Det finns olika sprutboxar som skapas för olika branscher. Några av de lackeringsbås är för allmän tillverkning, stort som tillverkar utrustning, elektronisk efterbehandling, målning fordon och möbler eller trä inredning. Det finns många företag som tillverkar dessa typer av lackeringsbås. Dessa lackeringsbås kan skapas för att tillgodose kundens behov.

Hur understant lackeringsbås och tillverkare. Verkstadsindustri.
Hur understant lackeringsbås och tillverkare. Verkstadsindustri.

Här är några av de mönster för lackeringsbås:

  1. Verkstadsindustri. Lackeringsbås som används för allmän tillverkning används för manuell efterbehandling av olika produkter. Några av dessa produkter har badkar, solglasögon, väskor tv, gräsklippare med mera. Dessa allmänna tillverkning lackeringsbås skapas på ett sådant sätt att ventilationen är god, omhändertagande och behoven belysning är alla närvarande.
  2. Stor utrustning. Stor utrustning sprutboxar är endast för produkter, såsom tankar, traktorer, turbiner och även för helikoptrar. Den stora utrustning lackboxen används för flytande beläggning och även om makten beläggning. Färgen som används är korrosionsbeständighet. Detta gör produkten håller längre. Dessa bås är skapade med en färg avgaser att förbättra ventilationen.
  3. Automotive sprutboxfilter. Automotive sprutboxar används för målning av olika typer av fordon, såsom bilar, lastbilar stadsjeepar eller ens bussar. Fordonsindustrin sprutbox kommer med frisk luft och avgas filter som hjälper till att ventilationen i montern. Vissa typer av fordonsindustrin sprutbox är standard korsdrag, kallras eller anpassade.
  4. Möbler eller apparat efterbehandling. Denna typ av färg monter bäst används för efterbehandling av träleksaker, trämöbler och även för vitvaror. Andra möbler som passerar genom denna lackboxen är fönster, dörrar och skåp. Denna monter har en design som bygger på företagets behov.

Här är några populära tillverkare av lackeringsbås:

Stor utrustning. Automotive sprutboxfilter.
Stor utrustning. Automotive sprutboxfilter.

  1. thefinishpro.com - Denna webbplats erbjuder olika typer av lackeringsbås, såsom fordonsindustrin lackeringsbås, industriella bås färg, trä efterbehandling bås och andra. Detta företag är känt för att ge bås kvalitet färg som kan köpas till ett lågt pris. De produkter från detta bolag sker i Europa och kommer med ett års garanti.
  2. novavertausa.com - Nova Verta är ett företag som specialiserat sig på att skapa lackeringsbås. De erbjuder lackeringsbås, rum mix, slipning och andra utrymmen som används i tillverkningsprocessen. Du kan också beställa några delar till din lackboxen från webbplatsen.
  3. spraysystems.com - Spray Systems är en av de ledande tillverkarna av lackeringsbås. Företaget kommer att bygga bås baserade på kundens behov. Du kan lägga till olika funktioner, till exempel olika belysning eller filter måla. De har också standard bås som du kan använda. Båsen från detta bolag sker med högsta kvalitet elektriska komponenter som gör den tålig. Du kan också be dem att sätta ihop en färg monter för din färg hobby.

Dessa är några av de mönster av lackeringsbås och deras tillverkare. Du kan besöka webbplatserna för tillverkarna att se vilka företag som skulle passa dig bäst för dina behov.