O2i

Hur stämpel automater arbeta

I en arbetsplats där du inte kan hitta tid eller tålamod att hantera letar efter stämplar bland annat på skrivbordet, vid sortering högen av saker som har hittat sin väg till din brevlåda är redan en knepig, få en stämpel dispenser kan vara ett bra val. Detta kommer också att hjälpa dig att organisera ditt skrivbord lite, och du kan enkelt se om du inte har några stämplar kvar och det är dags för dig att få några, så att om du har ett brev som du verkligen måste skicka, det finns ingen måste stjäla en stämpel eller två från dina sidor frimärksalbum.

Det finns en mängd av stämpel automater som finns på marknaden

Det finns en mängd olika stämpel automater som finns på marknaden, från stämpel glas och plast automater att stämpla automater som du kan anpassa med bilder och de som förekommer i alla typer av färg, form, design, etc., gjord för att likna just en annan prydnad på skrivbordet. Vanligtvis, men stämpel automater har en liten, öppen cylindrisk kropp med ett lock. Vissa skulle ha slitsar skurna i locket och rundade flikar så att frimärken sticka upp ur automaten och du kan enkelt dra en ut om du behöver en. Du kan sätta en rulle inne just en sådan dispenser från din stämpel lager och hålla den på skrivbordet för enkel användning. Vissa automater skulle tillåta dig att spara inte bara en spole av frimärken, men också ta upp etiketter och klistermärken, så länge de är tillräckligt små för att passa, men det finns undantag. Vissa stämpel dispenser modellerna är utformade specifikt för lagring USPS frimärken i självhäftande rullar, och dessa typer hantera funktionen av både stämpelhållaren och affixer. Detta är hur en stämpel dispenser modell som detta fungerar i allmänhet:

Hur stämpel automater arbeta. Gå tillbaka till din stämpel kast och ta bort de två första frimärkena från sin vaxat papper uppbackning så att du har två stämpel blanks på din rulle.
Hur stämpel automater arbeta. Gå tillbaka till din stämpel kast och ta bort de två första frimärkena från sin vaxat papper uppbackning så att du har två stämpel blanks på din rulle.

  1. Först, naturligtvis, måste du läsa de stämplar i automaten. Öppna locket på dispensern. Du skall normalt krävas att lyfta spärrarna innan du kan öppna locket. Dessa spärrar vanligtvis sätts fläckvis på utsidan av gummi eller gummi-fodrade plast rullar på vardera sidan av dispensern. Helt enkelt lyfta dem med fingrarna och naglar tills du kan öppna locket.
  2. Gå tillbaka till din stämpel kast och ta bort de två första frimärkena från sin vaxat papper uppbackning så att du har två stämpel blanks på din rulle. Placera stämpeln rullen inuti dispenser. Du kan hantera detta helt enkelt, eftersom insidan av dispensern skulle se ut som en något mindre version av en dispenser för tejp. Helt enkelt placera rullen där du tycker att det borde gå och sträcka ut remsan så att de två tomma frimärkena är utanför och det tredje frimärket är i nivå med framsidan av automaten.
  3. Stäng locket och vik remsan av tomma stämpel nedåt och skjut in det i botten på rullen för att få det ur vägen.
  4. Att tillämpa stämplar, behöver du bara trycka ned på framsidan av automaten och skjut tillbaka.

Dessa stämpel automater är bekväma, men de är gjorda för funktion snarare än stil, så du kan inte tänka att dekorera ditt skrivbord med dem. I slutändan är det upp till dig att avgöra vilken stämpel dispenser du faktiskt föredrar.