O2i

Hur som värd för en stor öppning

En butik storslagna öppningen är en stor händelse

En butik storslagna öppningen är en stor händelse. Det används för att presentera en ny verksamhet aktör i samhället. Det är ett roligt sätt att meddela en butik närvaro och lära känna konsumenterna, andra företagare och potentiella affärspartners. Det kan se skrämmande men med noggrann och avancerad planering och en hel del nätverkande kan du enkelt värd en invigning.

Hur som värd för en stor öppning. Veckor före invigningen du bör placera reklam i lokala tidningar.
Hur som värd för en stor öppning. Veckor före invigningen du bör placera reklam i lokala tidningar.

  • Det första du behöver göra är att förbereda en plan för hur du ska göra invigningen. Kommer du att ha ett band skärande ceremoni och lagra välsignelse innan du öppnar butiken för allmänheten? Hur många kommer ni bjuda in? Vem kommer att fungera som sponsorer? Vad blir din reklam och marknadsföring aktiviteter? Vilken blir din i butik marknadsföringsaktiviteter och hur länge kommer du att utföra invigningen kampanjen? Svaren på dessa frågor kommer att definiera extensivt din plan.
  • Förbered den budget du är villig att skona för invigningen. Detta kommer att omfatta i butik dekorationer och reklammaterial, dina inbjudningar, mottagning eventuell, reklam och marknadsföring kampanj, objekt souvenir och priser, underhållning och ytterligare personal.
  • Veckor före invigningen du bör placera reklam i lokala tidningar, lokala radiostationer och TV. Du bör också installera serpentiner och affischer i alla tillgängliga och synliga områden där reklam är tillåten. Tänk på din banden med media för att förse dem med informationsmaterial sedan kan använda i sina kolumner samt välskrivna artiklar.
  • Få butiken redo för invigningen. Dekoration ska vara på plats. Reklamartiklar bör beställas och andra gåvor och priser bör utarbetas. Om det finns ett band skär och lagra välsignelse ceremoni du ska få kontakt med en lokal präst, de särskilda gäster klippa bandet. Du bör också beställa stora blomsterarrangemang ton står att placera framför din dörr. Börja titta på menyerna för mottagning som kommer att följa bandet styckning ceremonin. Du kan behöva anställa ytterligare personal för invigningen dag, beroende på hur många anställda du har i din anställd.
  • Överväga att titta på lokala band, klubbar glee och lokala underhållare från närliggande skolor att börja bygga din rapport med samhället.
  • Skicka ut inbjudningar i veckan eller en och en halv vecka i förväg. Inkludera lokala gemenskapens tjänstemän, dina värdefulla leverantörer butik, ägare och eller förvaltare av andra angränsande lokala etableringar och medlemmar av media. Du måste se till att materialet är inbjuden eftersom detta kan förlänga gratis marknadsföring och reklam närvaro i nyheterna för din butik.
  • Överväga att öppna tidigare och stänga senare än ordinarie kontorstid. Detta kommer att uppmuntra fler kunder att besöka din butik. Rabatt och inlösas kuponger, Raffles och butiksöppning prissänkningar är stora folkmassan lådor. Din butik leverantörer kan vara villiga att donera mindre poster för lotteri priser så glöm inte att titta in här. Gratis objekt som nyckelringar, pennor och andra mindre saker är effektiva medel för att reklam för din butik.

Gör en fungerande och flexibel plan för din grand opening

Gör en fungerande och flexibel plan för din grand opening. Det kommer att finnas tillfällen då du inte kan få de saker som du vill använda för dagen så det kommer att vara klokt att ha en flexibel och / eller en backup plan. Göra så mycket brus som din budget tillåter för att få din närvaro känd. Använda andra icke-traditionella metoder för att främja invigningen utan denting din budget för mycket.