O2i

Hur samla barnbidrag från militär personal

Denna funktion är inte absolut om förfarandet i samband samla barnbidrag från militär personal. Den försöker bara att befästa grundläggande riktlinjer som är både informativ och användbar. Söker professionell juridisk rådgivning är alltid hjälpsam. Konsultera en advokat barnbidrag är också pålitlig.

Här är några grundläggande instruktioner att följa för att undvika förseningar och missöden:

Separat underlätta varje begäran om barnbidrag

Hur samla barnbidrag från militär personal. Separat underlätta varje begäran om barnbidrag.
Hur samla barnbidrag från militär personal. Separat underlätta varje begäran om barnbidrag.

Separat underlätta varje begäran om barnbidrag. Samtidigt driver olika ärenden barnbidrag är inte fördelaktigt. Även om det bara fanns en militär berörd personal, är ett fall hanteras bättre när inlämnad individuellt.

Till exempel

Till exempel, om du försöker att vidarebefordra all relevant information om dina ärenden genom att skicka bara ett fax eller en bokstav, sedan administrativa fel är säker på att stiga. Att arbeta på en begäran en i taget är mer organiserad. Därför är bättre kommunikation garanteras.

Skaffa ett giltigt domstolsbeslut

Skaffa ett giltigt domstolsbeslut. En begäran om barnbidrag blir enda officiella när ett domstolsbeslut ges. I själva verket, instruerar Defense Finance & Accounting service (DFAS) du skicka in ett giltigt domstolsbeslut innan ditt ärende behandlas. Observera dock att det är också viktigt för din domstolsbeslut för att ange den militära grenen där ärendet skulle höras eller underlättas.

Möblera DFAS en kopia av giltigt domstolsbeslut

Möblera DFAS en kopia av giltigt domstolsbeslut. Behåll den ursprungliga kopian av domstolsbeslut. Aldrig en del med det. DFAS skulle lätt acceptera en fotokopia av domstolsbeslut. När domstolen har översänts, kontrollera om din förfrågan bär den militära personalens personnummer och dina uppdaterade kontaktnummer. Ansökningar utan särskilda personnummer automatiskt kasseras.

Skaffa ett giltigt domstolsbeslut. Möblera DFAS en kopia av giltigt domstolsbeslut.
Skaffa ett giltigt domstolsbeslut. Möblera DFAS en kopia av giltigt domstolsbeslut.

Alla uppgifter som rör din ansökan ska ha inkommit DFAS i bra och läsbart skick. Du kan antingen maila allt genom regelbundna US Postal Service. Du kan också faxa dem. Det skulle säkert hjälpa om du försöker göra några förebyggande åtgärder. Ring DFAS framåt och ta reda det fullständiga namnet på den personal som tilldelats din förfrågan. Ange personalens namn, beteckning och kontaktuppgifter i all kommunikation med DFAS.

Kommunicera med DFAS, så ofta som du behöver

Kommunicera med DFAS, så ofta som du behöver. När du har lämnat alla relevanta dokument, vänta på handläggningstiden. DFAS bör kunna ge dig en uppfattning om fönstret perioden. Om det finns ett uppenbart behov för dig att förtydliga, eller kanske, bekräfta, detaljer förfrågan, tveka inte att nå dem. Du kan skicka dem ett brev eller ett fax. Du kan också ringa eller besöka dem. Kom ihåg reglerna för engagemang. Koncentrera dig på ett fall. När man följer upp eller samordna, alltid redo att ge ut dina kontaktuppgifter och personnummer på de berörda militär personal. Fler detaljerna återfinns här: familjen-law.lawyers.com

Barn verkställighet påverkas starkt av statusen för de inblandade militär personal, oavsett om han är aktiv eller inaktiv. Du måste också komma ihåg att ta reda på var du militär maken ligger skulle kunna vara en helt komplicerat. När din militära make är informerad om din framställning bör domstolsbeslutet att serveras till honom enligt bestämmelserna i statens lagar.