O2i

Hur man vinner över en framtida hyresvärd

Vinna över en blivande hyresvärd är inte alltid den enklaste uppgiften

Vinna över en blivande hyresvärd är inte alltid det lättaste. Hyresvärdar är picky människor och de är inte alltid professionella människor. Många gånger de gör någon annan typ av arbete och bara fungera som hyresvärdar att ta in extra pengar. Ibland när du försöker vinna över en framtida hyresvärd, är det du försöker helt enkelt att få en främling att gilla dig.

Detta är en bra sak att tänka på med deltidsanställda hyresvärdar. Men om du försöker att hyra från en stor och professionell leasingföretag, leasing agenter är professionella och de är den typ av hyresvärden som du vinner över genom att närma din hyra situation som en anställningsintervju.

Kom in klädd professionellt med alla lämpliga pappersarbete

Kom in klädd professionellt med alla lämpliga pappersarbete. Kom in som om du är på din lunchrast, även om du inte är. Det gör att du ser mer ansvarsfulla. Kom ihåg att du inte kan stanna länge. Du måste gå tillbaka till arbete eller åtminstone någonstans viktigt. Nästa fylla i pappersarbete. Ha en lista med frågor, men inte göra mycket småprat eller ge ut för mycket information om ditt privatliv. Du vill vara så opersonligt som möjligt för att imponera på en professionell leasing agent. Du vill bara verkar vara ren, förvärvsarbetande under en rimlig tid, med halvvägs anständigt kredit, och lätt går. Du vill vara en perfekt hyresgäst. Även om du tror att du kan vara bästa vänner med din professionella leasing agent, spara det samtalet förrän du har loggat tidningarna och platsen är din.

Om du försöker att imponera på en hyresvärd som inte är en professionell, som en husägare som är hyra dig ett garage eller en arbetsgrupp person som råkar äga en fastighet eller två, då måste man hitta den rätta balansen.

Vissa hyresvärdar som denna uppskattar professionalism

Hur man vinner över en framtida hyresvärd. Vinna över en blivande hyresvärd är inte alltid den enklaste uppgiften.
Hur man vinner över en framtida hyresvärd. Vinna över en blivande hyresvärd är inte alltid den enklaste uppgiften.

Vissa hyresvärdar som denna uppskattar professionalism, men vissa är mycket avstängd av den. Det är bäst att visa upp klädd något business casual. Du behöver inte ha någonstans att vara. Det är ofta bättre att visa upp för en intervju med dessa leasing agenter genom att visa upp efter arbete på kvällen, när det gäller att vara personlig, du måste bara känna in situationen. Om du får en vibe som du måste vara mer personlig då bara ihåg, detta är som att få en vanlig person att gilla dig. Om du träffade personen på ett cocktailparty, hur skulle du få dem att gilla dig? Skulle det vara omöjligt? Om så är fallet inte kan vara en bra passform för dig. När det gäller hyresvärdar som denna, känns det ofta en rumskompis situation. Om du inte kommer överens eller inte klickar inte svettas det. Bara gå vidare till rätt passform.