O2i

Hur man väljer produkter att erbjuda för begränsad tid

Erbjuder objekt för en begränsad tid är ett bra verktyg för marknadsföring som kan hjälpa dig att generera bra resultat och försäljning, samtidigt som rensa ut produkter i din inventering som har säljer dåligt i det förflutna. Av de många objekt i din butik, men att välja vilka produkter att sälja en begränsad tid erbjudande kan vara skrämmande. Så här väljer de objekt som bjuds ut till försäljning.

Hur man väljer produkter att erbjuda för begränsad tid. Barn och tonåringar produkter.
Hur man väljer produkter att erbjuda för begränsad tid. Barn och tonåringar produkter.

  1. Popularitet. Produkter som är populära men som är för dyra för att köpas av de flesta konsumenter är stor i begränsad tid försäljning. Diskontering av produkter genom några procent vanligtvis ger konsumenterna uppfattningen att de kommer att spara upp en hel del pengar genom att utnyttja den begränsade tid endast erbjuda. den lilla rabatten och begränsad tid faktor kommer också att göra köparna känna att de har fått bättre i slutet av en affär.
  2. Bulk poster. Objekt som erbjuds i bulk är också bra för begränsad tid kampanjer. Bulk artiklar är oftast bra för konsumenterna eftersom dessa produkter säljs ofta till lägre pris. Men fortfarande en hel del människor känner sig skrämmas av de stora initiala pris att betala för de bulkprodukter. Genom att lägga till en begränsad tid promo som kommer med små rabatter eller "köpa en ta en erbjudanden," du ger konsumenterna den extra knuff de behöver för att äntligen engagerar sig i de bulk objekt.
  3. Säsongens objekt. Säsongens objekt är de som till slut förlorar sin popularitet. Exempel är modeplagg och leksaker som är starkt annonseras för en given säsong, såsom jul. När säsongen har gått, kommer människor förlorar intresset för dessa saker. När intresset för dessa har gått ut, kan beståndet inventering gå orörd under lång tid. Förhindra detta genom att diskontera och erbjuda de poster i begränsad tid kampanjer. Förutom kläder och leksaker, bör du även titta på vissa livsmedel som löper ut inom ett par månader. Du kan sälja dessa på en begränsad tid rabatt så att du kan uppdatera inventeringen innan lagren förgås.
  4. Barn och tonåringar produkter. En annan mjuk fläck att konsumenterna har är bra att tillgodoses för barn och ungdomar. Människor tenderar att köpa mer och spendera mer för sina barn än de skulle för sig själva. Genom att helt enkelt lägga till en begränsad tid promo på barn och tonåringar poster, kommer du att ge konsumenterna den extra knuff de behöver för att betala och hänge sina barn.
  5. Ränteprodukter. Slutligen anser intresse produkter såsom samlarobjekt. Samlarobjekt tilltalar ett stort antal människor, men de flesta kommer att reservera sina pengar för en regnig dag. genom att ge samlarobjekt en begränsad tid erbjudande, kan du trycka konsumenterna att betala och köpa samlarobjekt utan att känna skuld för att spendera för mycket.

Lite rabatt och lite begränsad tid erbjudande kommer att ha sina kostnader, men det kan generera stora försäljning och kunder trafik som kan vara till nytta för ditt företag i det långa loppet.