O2i

Hur man väljer en streckkodsläsare

Många tillverkare numera barcoding sina produkter för intern revision och syften redovisning. Dessa gör det möjligt för tillverkarna att bättre studera deras produkt statistiken, liksom dess försäljning, utbud och efterfrågan. Butiksinnehavare se denna tekniska framsteg som fördelaktigt även för att spåra deras försäljning och service. Streckkoder har skapat en harmonisk affärsrelation mellan producenter och deras säljare - producenter implantat streckkoder, läsa säljare streckkoder.

Därför

Därför är det ett klokt affärsmässigt beslut för försäljare eller butiksägare att investera i streckkodsläsare s. De flesta konsumentprodukter, om inte alla, skannas genom streckkodsläsare s vid inköp. Användbara kassör för att effektivt registrera alla kunders inköp på sina kvitton Streckkodsläsare s. Om investerarna vet hur man väljer vilka streckkodsläsare passar deras kassör inrättas bäst, kommer en långsiktig investering i dessa verktyg vara fördelaktigt att tre av de viktigaste faktorerna för försäljning: tillverkare, säljare och konsumenter. Här är några tips för att välja en streckkodsläsare:

Ett. Vet enheten. Ytterligare kunskap om streckkodsläsaren kommer att hjälpa butiksägare att jämföra olika typer av readera och göra sitt val. Per definition, det finns fem stora grupper av streckkodsläsare s:

  • De penna läsare
  • De enarmade läsare
  • Laddningskopplad anordning läsare (eller CCD läsare)
  • Bild läsare
  • Laser läsare

Hur man väljer en streckkodsläsare. Därför.
Hur man väljer en streckkodsläsare. Därför.

2. Vet den nödvändiga eller önskade storleken av streckkodsläsare. Om investeraren kommer att använda s streckkodsläsare för läsning kontinuerligt, är det klokt att välja läsare som kan monteras inuti tabeller för ett stort antal objekt som ska skannas. Om investeraren skannar skrymmande last, som ofta har långa streckkoder eller större avtryck streckkod, stora läsare är tillrådligt.

Tre. Betrakta miljön där läsaren kommer att installeras. Är det för ett lager? En butik? Eller för utomhusbruk? Bild läsare är mer lämpligt för utomhusbruk nyttigheter eftersom dessa läsare är mer hållbara. I tuffa utomhusmiljöer, är det vanligt att anta att anordningen kan utsättas för stötar eller tappas. En laser streckkodsläsare rekommenderas för en vanlig livsmedelsbutik.

4. Vad är det som krävs scanning avstånd? Om investeraren behöver långväga skanning, kan moderna laserscanner läsa streckkoder på upp till 30 meters avstånd. För närmare skanning, upp till 10 inches, är bildbaserade läsare rekommenderas.

Fem. Välj om handhållen eller stationär. För stora objekt eller oregelbundet formade objekt, är det bättre att använda handhållna scanners. Men när det kommer till likformighet, stationära läsare är fina.

6. Budget är också viktigt. Som ett exempel på jämförelse, är en bild läsaren mycket billigare än en laserscanner. Ändå priserna inte skulle vara en avgörande faktor för effektiviteten. Varje år nyare versioner av läsare säljs till olika priser.

Hur man väljer en streckkodsläsare.
Hur man väljer en streckkodsläsare.

Det finns ett brett spektrum av ämnen i förhållande till streckkodsläsare s. För mer information och frågor, tveka inte att höra streckkod tillverkare eller försäljning streckkod konsulter.