O2i

Hur man väljer en personlig pensionsplan

Pensionsplaner är ett sätt att förbättra lojalitet i den anställde samt ger en viss ekonomisk trygghet när de går i pension. Det görs antingen genom att arbetsgivaren betalar beloppet i sin helhet eller bidrar till en plan. Arbetsgivaren ger arbetstagaren en skattefri uppskjuten belopp. Avgiftsbestämda planer ofta uppmana arbetstagaren att den finansiella risken och i 401 (k) plan, finansieringen av planen.

Här är några tips när du väljer en individuell pensionsförsäkring:

Hur man väljer en personlig pensionsplan. En privat pensionsplan erbjuds av arbetsgivaren i den privata.
Hur man väljer en personlig pensionsplan. En privat pensionsplan erbjuds av arbetsgivaren i den privata.

 1. Incheckning för rätt mängd för intjänande, som är att ha rätt till dina fördelar.
 2. Delta i planen om de erbjuder den med en tändsticka.
 3. Få fördelar även i små företag. Den erbjuder samt fördelarna är oftast desamma.
 4. Låt dig inte luras av era arbetsgivare och av en tredje part gör allt arbete för dig.
 5. Läs om de planer och hur de fungerar.
 6. Utbilda dig själv för att inte bli lurad senare.

Individuellt pensionssparande kan du välja när du vill gå i pension mellan 55 till 70 års ålder.

Pension information finns tillgänglig på nätet. Detta kommer att garantera dig en säker inkomst för resten av ditt liv. En pensionsplan eller en pensionsrätter beviljas först efter pensioneringen.

Pensionen Företaget arrangerar livränta för pensionsansökningar. De har varit i drift i mer än 25 år och därmed har bevisats och testats av sina tidigare kunder.

En privat pensionsplan erbjuds av arbetsgivaren i den privata

Andelspensioner uppmuntra mer långsiktiga pensionssparande.
Andelspensioner uppmuntra mer långsiktiga pensionssparande.

En privat pensionsplan erbjuds av arbetsgivaren i privata, kommunala eller vissa para offentliga sektorn. Dessa kompletterar offentliga planer och du behöver ta reda på vilken plan du har för att veta vilken typ av inkomst som kan vara tillgängliga för dig. Pensionsinkomster erhållits från privata pensionsförsäkringar måste fullt forskat så rådfråga din informationsdokument eller kontakta din plan för att få veta vilka förutsättningar gäller för din plan. Besök denna webbplats idag: myprivatepensionplan.com .

Andelspensioner uppmuntra mer långsiktiga pensionssparande

Andelspensioner uppmuntra fler långsiktigt sparande till pensionen. Alla intressenter pensionsförsäkringar skall registreras med Pensioner Regulator. Det finns också nya och uppstår pensionssystemet kallas Personliga konton som kommer att ta över intentionerna i dessa intressenter pensioner. Detta är fortfarande föreslås i Storbritannien för alla arbetare som ännu inte har ett system för tjänstepension eller en som passar eller är skräddarsydd passform för deras behov.

Pension överföringar såsom förtroende pension överföring planer ger dig friheten att skydda småföretagare finansiering från dina övriga pensionsplaner utan skatter och absolut ingen tidig distribution.

Här är steg-för-steg instruktioner om hur man väljer din plan:

 1. Ta reda på om ditt företag tillhandahåller pensionsplaner för dig att de kommer att antingen betala ut hela eller match.
 2. Hyr en personlig pensioner rådgivare om du vill delta i den plan som föreskrivs i ditt företag eller om du vill skapa din egen plan.
 3. Skaffa en blankett från din bank, mäklarfirma, fondbolag eller försäkringsbolag byrå.
 4. Fyll i den här och behålla en kopia för din personliga fil.
 5. Vet alla bestämmelser, krav, behörighetskrav och riktlinjer fördelning av planen.
 6. Gör avgifter till planen enligt riktlinjerna.