O2i

Hur man utvecklar en uppdragsbeskrivning

Utveckla en uppdragsbeskrivning är en nödvändig uppgift när formulera en affärsplan. Även om denna uppgift kräver vanligen några ändringar, är det inledningen av affärsplanen inte svårt eller tidskrävande.

Verksamhetsidén är på omslaget av ett företag starta dokument, introducerar den verksamheten och sammanfattar företagsenhet. En uppdragsbeskrivning kan vara en mening, oftast är det ett par stycken. Uttalandet kan vara generella eller något detaljerat, bör några tekniska eller ekonomiska uppgifter stöds i de bifogade ekonomiska handlingar en affärsplan. Ibland visionära uppdragsbeskrivningar publiceras på företagets väggar eller används som signaturer företagets e-post.

Hur man utvecklar en uppdragsbeskrivning. Ett exempel är.
Hur man utvecklar en uppdragsbeskrivning. Ett exempel är.

Den första meningen eller två införa verksamheten namn och platsen för verksamheten. Den inledande meningen bör följas med kompletterande information.

Ett exempel är

Ett exempel är, kommer Kids Choice Daycare ligga på 622 High Street, Miami, Florida. Vårt dagis kommer att erbjuda en rolig, trygg och stimulerande miljö för tjugo förskolebarn i åldrarna tre till fem. "Vi kommer att ha ett förhållande personal elev av en anställd till tre studenter. Våra rum ledare kommer att vara energisk, tålmodig och kreativ. Personal referenser kommer alltid kontrolleras och vi kommer att slutföra bakgrundskontroller på alla våra medarbetare. Vårt dagis ljust kommer att målas med miljövänlig, giftfri färg. Vi kommer att erbjuda tillräcklig ned-tid efter spännande aktiviteter. kommer vara inhägnade Vår play yard och våra leksaker och miljö kommer att inspekteras dagligen. Vi kommer att ha täta gemenskap besökare och vecka walking studiebesök. "Vi spelar och sjunger hela dagen."

Ett annat exempel är

Ett annat exempel är, "Diet Delivery kommer att erbjuda beredda lågt leverans kalori måltid till en rimlig kostnad. Våra färdigmat kommer att levereras till kundens hem tre gånger i veckan. Våra måltider kommer att uppfylla kraven i den europeiska Diabetic Association och European Heart Association. " Vår frukost och lunch måltider är tänkta att serveras kall. Vår middag måltider är beredda att åter värmas. Vår dagliga måltid planer blir ettusen eller tolv hundra kalorier. Vårt program kan tyckas liknar många färdigförpackade och pre-uppmätt program. Men vi ger färska, lokalt tillagade måltider och inte frysa torkade portioner.

Ett annat exempel är.
Ett annat exempel är.

En ny punkt kommer att införa ägarna av verksamheten och även Investors Business. Verksamheten "laglig etablering bör röjas, ensam-firma, handelsbolag eller bolag. Om verksamheten är under ett företags paraply, bör den typ av bolag och ägare till bolaget noteras. Namnen på de företag investerare bör avslöjas och det förväntade slutliga återbetalningen ska listas. Villkoren för privata investerare och finansiella arrangemang bör beskrivas i ett bifogat dokument.

De avslutande uttalanden bör sammanfatta verksamhetens visioner, bör det betonas engagemang för kunderna i bolaget kommer att tjäna.