O2i

Hur man tjänar pengar utan att arbeta

Det finns flera sätt att tjäna pengar utan att arbeta.

Hur man tjänar pengar utan att arbeta. Hitta saker som du inte har använt på ett tag.
Hur man tjänar pengar utan att arbeta. Hitta saker som du inte har använt på ett tag.

Ett sätt att tjäna pengar är att titta runt i ditt hem och hitta saker som du inte har använt på ett tag, eller har aldrig använt, som är i gott skick.

  1. När du har bestämt vad du ska sälja, ta ett anteckningsblock och skriv ner listan.
  2. Sedan skriver kortfattade beskrivningar för var och en, som varumärken, dimensioner, färg och annat som beskriver objektet. Lista de flesta objekt i swappar och böcker säljer eller på nätet (eller vad är tillgänglig för ditt område).
  3. Jag använder Craigslist, men har lärt sig att avvänja ut bedragare och hur man skriver annonser.
  4. Var specifik om hur du kommer att hantera transaktioner, t.ex. betalning av produkt (er). Jag staten, fint, i min annons (er) saker som "tyvärr, jag kommer inte acceptera någon form av elektroniska betalningar. Jag bara accepterar kontanter, postanvisningar pengar eller lokala kontroller (med verifiering)". Jag använder ett mobilnummer i stället för mitt hem telefonnummer för min annons (er).
  5. När det är dags för någon att köpa eller se det objekt som är till salu, försök att möta köparen i en upptagen, offentlig plats och se till att du vet vem denna person är (var de bor, fullständigt namn, deras telefonnummer , osv). Om du väljer att ha dem komma hem till dig för att köpa artikeln, se till att du inte är den enda personen det. Jag håller min hund rätt med mig, liksom med andra människor. Om det är en post som någon kanske vill prova, kräver el, erbjuda utanför utloppet, om vädret tillåter, och hålla affären utanför, på uppfarten. Alltid vara säker när man hanterar främlingar.
  6. När du skriver annonser, se till att inkludera så många detaljer som möjligt, särskilt för datorer som säljs. När det gäller att sälja datorer eller datordelar, alltid stat i annonsen (s) att dessa säljs som är för delar och / eller reparation, och du kan inte garantera hur länge de kommer att köras.
  7. Listor med bilder lagts till dem har en bättre chans att sälja produkt (er) än de utan bilder. En liten digitalkamera kan köpas, nästan var som helst, under ca 20 dollar eller mindre för detta ändamål.
  8. Andra sätt att sälja dina varor ska ha varvet försäljning, eller gå till loppmarknader och hyra en tabell. Naturligtvis med varvet försäljning eller loppmarknader, måste du hålla dina priserna lägre, eftersom människor som deltar i dessa aktiviteter söker lägre prissatta poster.

Ett annat sätt att tjäna pengar utan att arbeta är att gå några PTC (betalt för att klicka) webbplatser, såsom hitlion. Det finns flera platser som detta, men du vill läsa om var och en och sedan bestämma om det är bäst för dig. När du går, du kan ta bort ditt konto med dem om du inte gillar deras webbplats. De jag gillar bäst, som med de flesta människors begär, är de som har lägst alternativet Minimum utbetalning, till exempel, säger en webbplats som jag är på att jag kan begära betalning när mitt konto totalt uppgår femton dollar. Dessa områden är oftast gratis att gå med, och är de bästa att välja. Ingen vill betala någon för att tjäna pengar och du ska inte behöva göra det. De flesta av de PTC webbplatser erbjuder gratis reklam för alla webbplatser som du kan ha, och du kan tjäna pengar på sina webbplatser också. På dessa platser kommer du surfa (visa webbsidor - andras webbplatser som de är reklam) för att tjäna poäng som betalar för att du ska annonsera dina egna webbsidor, och medan du surfar, vissa sidor har pengar gömda på dem i som du kommer att klicka på Rapport och följer de andra riktningar på den vinnande sidan för att få din vinst. Varje gång du har en fråga om vad som helst, kan du skicka ett meddelande till webbplatsens ägare och de kommer att hjälpa dig. Visst, priserna är inte ofta mer än några cent, men dessa kommer att lägga upp, och vissa webbplatser erbjuder lotterier varje vecka, och du kan använda dina poäng för att köpa lotter, eller vinna några surfar. Vartenda öre kommer att lägga upp, och du kan tjäna pengar och ha roligt gör det. Dessa webbplatser har andra tävlingar också. De flesta av de PTC webbplatser kommer att betala dig för att hänvisa andra till deras webbplats, och kan betala en procentsats från hänvisningar aktiviteter.

Ett annat sätt att tjäna pengar utan att arbeta är att skriva och tjäna. Det finns flera webbplatser där du kan göra detta. En är Ehow.com. Varje skrift webbplats är olika, riktlinjer för att skriva och politik betalning kan skilja sig från plats till plats. Vissa skrivande webbplatser kommer att betala dig med check, vissa kommer att betala dig med PayPal. Det finns en mängd olika sätt att varje skriftlig webbplatsen kan du skriva för dem att tjäna pengar. Du kan söka efter platser på nätet genom att skriva sök titlar som skriver och tjäna, tjäna pengar skriva, etc, och kolla in varje plats. Läs allt om webbplatsen, hur de fungerar, hur de vill att du ska skriva, hur de betalar, och så vidare. Sedan kan du bestämma vilken plats som är bäst för dig.

Ibland får vi skrivkramp och behöver ett lyft

Ibland får vi skrivkramp och behöver ett lyft. Var specifik om hur du kommer att hantera transaktioner.
Ibland får vi skrivkramp och behöver ett lyft. Var specifik om hur du kommer att hantera transaktioner.

Ibland får vi skrivkramp och behöver ett lyft, så sidor som talar om exakt vad du ska skriva om är bra för dessa dagar. Annat Skriv att tjäna pengar webbplatser kan du skriva om vad du vill. Kolla in FAQ (vanliga frågor) på webbplatser. Detta kommer att ge dig en hel del bra information, och om du inte hittar det svar du behöver, kan du kontakta de flesta av dessa platser och de kommer att hjälpa dig.

Ett annat sätt att tjäna pengar utan att arbeta är att vara en bloggare. Jag kallar bloggar dagböcker, social besöka, debatter, etc. Du kan skriva vad som helst som du vill. Nyckeln till att tjäna pengar med bloggar är Google Ad Sense. För de som jag gör, det är Google som jag använder, men det finns flera ställen att tjäna pengar blogga också. Internet är fullt av artiklar som berättar folk hur man tjänar pengar blogga med hjälp av Google Ad Sense. Om du inte hittar artiklar, jag rekommenderar rating dem och kommentera dem, som de människor som skrev dessa artiklar är förmodligen försöker tjäna pengar också, och du kommer att hjälpa dem, och sedan kan du registrera dig för den webbplatsen och skriva och tjäna pengar också.

Det finns många andra sätt att tjäna pengar utan att arbeta. Jag nämnde några av mina favorit och kära i den här artikeln.