O2i

Hur man tjänar pengar med avseende skatter

Många människor har börjat investera på avseende skatter som ett sätt att få extra inkomst. Om du investerat i en hel del, kan du i slutändan får mer än vad du förväntar dig. Men att tjäna pengar med avseende skatter är en knepig verksamhet och du måste veta mycket om det innan du börjar investera i det. Om du vill veta hur man gör pengar med avseende skatter, här är de saker du behöver göra.

 • Vet skillnaden mellan avseende skatter och handling skatt. Ange om du vill att de extra intäkter avseende skatter kan ge dig eller om du bara vill få ytterligare egenskap som du kan sälja i framtiden. Med avseende skatter, samtycker du till att betala fastighetsskatt att ägaren är skyldig staten. Ägaren betalar tillbaka det belopp som du har betalat med ett enormt intresse. Om ägaren standardinställningar och fastigheten beslagtagits och därefter sålts betalar den nye ägaren för avseende skatter på fastigheten så att du fortfarande få ditt intresse. Eftersom skatt kvarstad beloppet är relaterat till värdet på fastigheten vid tidpunkten, kan du få ett stort intresse på dina pengar som sin fastighets värde går uppåt.

  Men om du planerar att skapa en lista över tillgängliga fastigheter för dig själv att du kan sälja eller auktionera ut, kanske du vill investera i skatt gärningar i stället.

 • Gör en forskning. Titta på nätet för länen som erbjuder skatt kvarstad försäljning. Inte varje län erbjuder skatt kvarstad eller skatt försäljning gärning.
 • Besök kassör-eller tullindrivare kontor. När du identifiera länen som erbjuder försäljning skatt kvarstad, ringa eller besöka kontoren hanterar försäljningen. Fråga dem schemat och plats för försäljningen. Var specifik i dina frågor, eftersom de regler och förordningar för att köpa avseende skatter och skatter gärningar varierar. De flesta län genomför en årlig försäljning skatt kvarstad.
 • Få en lista över auktioneras egenskaper och panträtter som ska säljas. Länet kontoret antingen kommer att ge dig sin kopia eller hänvisa dig till länet tidningen som skriver ut dessa bitar av information. Be om den tillgängliga ränta på varje skatt kvarstad erbjudande och hur räntan beräknas.

  Hur man tjänar pengar med avseende skatter. Vet skillnaden mellan avseende skatter och handling skatt.
  Hur man tjänar pengar med avseende skatter. Vet skillnaden mellan avseende skatter och handling skatt.

  Du kan också fråga om de har osålda avseende skatter från tidigare auktioner som du kan titta in. Se till att du får de särskilda regler och föreskrifter om registrering och köpa på dessa händelser.

 • Forskning på egenskaperna. När du får en lista över avseende skatter för auktion, kan du sluta med hundratals och tusentals fastigheter. Tappa inte modet när man tittar på okända villkor och beskrivningar. Använder Internet för att ta reda på vad dessa termer betyder och vilka av dem erbjuder den mest mängd i ränta. Du får normalt fastighetens ID, beskrivning, adress fastigheten och ägarens namn, storlek av fastigheten och om det finns ytterligare strukturer på det, och värdet av marken efter bedömningen.


Precisera de egenskaper du kan köpa baserat på dina behov och din budget. Skrapa bort egenskaper som du inte har råd just nu. Men om du har pengar att avvara, kan du köpa antingen en dyr skatt kvarstad eller dela din investering pengar på ett antal mindre, billigare egenskaper.