O2i

Hur man tjänar pengar köpa skrot guld

Låt inte dess namn eller vad det kallas lura dig, det finns inget scrappy om skrot guld. Det är bara något att kalla smycken som antingen är trasig eller har antika värde.

Du kan tala om värdet av skrot guld genom sitt Karat värde

Du kan tala om värdet av skrot guld genom sitt Karat värde, vilket i klartext betyder hur mycket guld finns i smycken. Detta kan vara allt från 8-Karats till 24-karats guld som är dess mjukaste och renaste form. Om du tittar på en 18-karats bit av guldsmycken, då kan du tacka din lyckliga stjärna, eftersom detta är förmodligen något än kan säljas till ett högre värde på grund av sitt guld värde.

Nu hur gör man pengar att köpa skrot guld? Tja

Hur man tjänar pengar köpa skrot guld. Efter att bestämma dess värde.
Hur man tjänar pengar köpa skrot guld. Efter att bestämma dess värde.

Nu hur gör man pengar att köpa skrot guld? Tja, har guld alltid varit efterfrågad, men mer så nu när guld priserna är höga, så höga i att det ökade till nästan 750€ / ounce. Fantastiskt, eller hur? Men innan du går att köpa och sälja skrot guld som ett företag, måste du först veta hur man värde skrot guld:

  1. Titta på utförande. Kontrollera om namnet på tillverkaren, ursprung (Asien, Mellanöstern, Storbritannien eller USA), inlägg ädelsten - som måste avlägsnas från sitt läge som dessa bör säljas separat, och sällsynthet.
  2. Efter att bestämma dess värde, är det dags för dig att ta den till en expert juvelerare för att låsa in dess värde i karat och renhet. I USA är den minsta standard 10 Karats som föredras för dess livslängd och seghet, ergo, lång hållbarhet. Oftast kan du se dess värde i karat genom att titta på inskriften inbäddad på smycken själv, som förnekar möjligheten att gå till en expert juvelerare.
  3. Nu är det dags att få det mäts i gram eller gram. De flesta guld återförsäljare använder pennyweight att mäta guld så det är bäst att du bekantar dig med hur det fungerar.
  4. Efter att ha fått den tillräckligt mätt, kan du använda denna information för att få värdet av ditt guld för att sälja. Detta kan uppnås genom att slå upp spotpriset per ounce eller gram - tillgängliga online - och dividera detta tal med karat värdet av ditt guld. Resultatet av detta är din försäljningspriset.
  5. För att få ut det mesta av denna verksamhet kommer det att vara bäst om du eliminera din mellanhand och förhandla direkt med en raffinör eller ett smältverk. Du kan göra detta genom att komma i kontakt med Better Business Bureau i bbbonline.org
  6. Var flexibel. Du kan prova alla tillgängliga medel för att sälja ditt ex skrotguld E-bay, BestGoldRates.com, scrapgoldsecrets.info , men bättre drar sig pantlåneinrättningar och butiker smycken som nästan alltid stel säljaren eller återförsäljare från en rättvis uppgörelse. Det innebär att du.

Detta är ett bra företag att komma in om du gör dina läxor mycket väl. Framgången för det helt och hållet upp till hur mycket du vet och hur väl du hanterar dina köpare. Du kan stöta besvikelser på vägen, men det är hur verksamheten är. Du måste bara att rulla med slag och fortsätta att försöka. Under tiden, inte någonsin glömma att beräkna och prissätta ditt guld väl så när du anger lya av guld köparen, är du redo att hjul, affär och promenad glad ... direkt till banken.

Du kan tala om värdet av skrot guld genom sitt karat värde. Efter att ha fått den tillräckligt mätt.
Du kan tala om värdet av skrot guld genom sitt karat värde. Efter att ha fått den tillräckligt mätt.

Bortsett från dina smycken kan skrotguld skördas från mobiltelefoner, gamla mynt, datachips, moderkort dator och de elektroniska kretsarna.