O2i

Hur man tjänar pengar genom affiliate marknadsföring

Ett av de snabbaste sätten att få ställa upp för att tjäna pengar på nätet är genom att göra affiliate-marknadsföring. Tänk dig att samarbeta med några av de största namnen inom detaljhandeln och online-industrin som eBay, Amazon och Wal-Mart. Tja, med affiliate-marknadsföring du kan göra just det. När du blir en affiliate marknadsförare för dessa eller någon av de tusentals företag som erbjuder affiliate-marknadsföring, du får betalt en provision varje gång någon köper något från dem eftersom de besökte din webbplats först, vilket så småningom ledde till försäljningen. Detta låter svårare än det är.

Det första du behöver innan du kan bli en affiliate marknadsförare för de stora pojkarna är en webbplats. Var säker på att denna webbplats är legitimt och inte något man slog ihop i tio minuter. Detta är viktigt eftersom du kan inte bara bestämma att du vill samarbeta med en tung spelare som Wal-Mart, du måste vara godkända. Såhär fungerar det:

Steg 1

Applicera med berörda företag: När din webbplats är inställd och du är redo att prova på affiliate-marknadsföring måste du ansöka att göra så. Det är viktigt att tillämpas på företag som är relevanta för din webbplats. Om din webbplats handlar om herrskor och du försöker att bli en affiliate marknadsförare för en tennisboll tillverkare, kommer bolaget att avslå förmodligen din ansökan. För att hitta företag för ansökan, helt enkelt göra en online-sökning och du kommer bli förvånad över hur många möjligheter affiliate marknadsföring finns. När du hittar en handfull företag som du är intresserad av partnering, tillämpas med dem. Detta är en enkel process och är fri att göra. Om ett företag någonsin vill debitera dig för att bli en affiliate, och sedan helt enkelt gå iväg.

Steg 2

Marknadsför: När du är godkänd för att vara en affiliate marknadsförare för vissa företag, då du kommer att använda speciella textlänkar eller länkar banner på din webbplats för att ge besökarna en plats att klicka så att de sedan kan besöka dem företagets webbplats. Den speciella koden låter ett företag vet att besökaren kom från din webbplats och när en försäljning sker du kompenseras med en provision. Uppenbarligen mer försäljning den bättre så ditt jobb blir nu att en promotor för din webbplats. När allt fler besökare till din webbplats, desto fler potentiella klick, och därmed fler potentiella provisioner.

Steg 3

Kontant dina kontroller: Provision varierar från företag till företag och kan vara så lite som två procent av försäljningen och så hög som 75 procent av försäljningen. När du börjar att rack upp provision med det företag som du är en affiliate marknadsförare kommer du att börja få provision kontroller. Vanligtvis efter en relation har etablerats, kommer bolaget att vara villiga att direkt insättning dina provisioner direkt till ditt bankkonto. Beroende på företaget, kan detta göras varje månad, varje kvartal eller varje halvår.


Hur man tjänar pengar genom affiliate marknadsföring. Applicera med berörda företag.
Hur man tjänar pengar genom affiliate marknadsföring. Applicera med berörda företag.

Att få betalt bara för att någon besökt din webbplats är en fantastisk känsla och du kan också känna den känslan genom att bli en affiliate marknadsförare. Även om du inte kommer att bli rik av fotograferingen, med tillräckligt med tid och uthållighet du kunde göra en ganska bra boende som affiliate marknadsförare förutsatt att du får tillräckligt med trafik till din webbplats.