O2i

Hur man startar ett företag hem inventering

Starta ett företag hem inventering kan vara ett meningsfullt sätt att tjäna lite extra pengar i en tuff ekonomi, och det ger en värdefull service till dina kunder. Även om du kanske tror att allt du behöver för att starta ditt företag hem inventering är en kamera och några blad lager, det finns lite mer än så. Börja med en bra utbildning - du behöver inte gå ut ur ditt sätt att delta i en lokal universitet eller community college, bara klicka här för att lära sig hur lätt det är att komma igång med en stor online-verksamhet skola.

Hur man startar ett företag hem inventering. Att vara ett hem inventering specialist.
Hur man startar ett företag hem inventering. Att vara ett hem inventering specialist.

Människor använder en tjänst hem inventering för att spela in sina tillhörigheter i fall de behöver för att komma ihåg dem någonstans ner linjen. Katastrofer som ett hem brand, en tornado, eller en jordbävning kan inträffa när som helst och utan dokumentation, kan familjer inte bevisa - eller ens ihåg - vad som fanns i deras hem innan katastrofen. Heminredning företag dokumentera tillhörigheter skriftligen och på film, för att visa precis vad ett hem innehåller.

Att vara ett hem inventering specialist

Att vara ett hem inventering specialist, behöver du lite träning. Du hittar denna utbildning på nätet, och många community college erbjuder klasser. Du måste utbildas i utvecklingssamtal tekniker, eftersom en del av ditt arbete i hemmet inventering verksamhet är att berätta för folk vad deras konstverk och antikviteter kan vara värt för försäkringsändamål. Många stater kräver att du är licens att bedriva hem inventering, och även om ditt tillstånd inte kräver en licens, är det bäst att få en, eftersom de flesta försäkringsbolag inte kommer att acceptera ditt lager analys om du inte är licensierad. Kontakta din kommissionär statliga försäkringar för information om att få tillstånd i ditt tillstånd.

När du är utbildad och licensierad

När du är utbildad och licensierad, vet du hur man genomför ditt företag. Allt du behöver nu är en formell inventering formulär att fylla i när du loggar objekt i huset, och en kamera eller videokamera för att fotografera objekten. Det finns också programvara via National Association of yrkesverksamma Heminredning som guidar dig genom processen att starta eget företag hemma inventering och specificering din inventering som du ställer in ditt företag.

Att marknadsföra ditt företag

När du är utbildad och licensierad. Att marknadsföra ditt företag.
När du är utbildad och licensierad. Att marknadsföra ditt företag.

Att marknadsföra ditt företag, börja med mun till mun. Berätta för dina vänner vad du gör, och erbjuder sig att inventera sina hem gratis. När de ser fördelarna med din tjänst, kommer de berätta för sina vänner, och ditt företag kommer att växa. Kontakta lokala försäkringsagenter också. Ofta kommer deras kunder efterfrågar en tjänst hem inventering, och de kan rekommendera dig till sina kunder. Det är en win-win för försäkringsagenter. Din inventering kommer att göra sitt jobb mycket enklare i händelse av en katastrof, och du kommer att få nya affärskontakter genom sina rekommendationer.

Starta ett företag hem inventering för att hjälpa människor dokumentera sina tillhörigheter, samtidigt föra in lite extra pengar när du kan använda den mest. Det är också en bra idé att skriva in sig i affärer klasser på nätet så att du håller dig konkurrenskraftig i denna hög energi området.