O2i

Hur man startar ett eget företag print skjortan

Så du funderar på att bli företagare, är du? Om du inte är säker på var du ska börja med din nya anpassade utskrift shirt affärsidé, har du ett par saker att tänka på. Följ dessa enkla steg och förslag och din nya anpassade utskrift shirt verksamhet kommer att köra igång snabbt.

Steg 1

Hur man startar ett eget företag print skjortan. Få rätt utrustning.
Hur man startar ett eget företag print skjortan. Få rätt utrustning.

Forskning marknaden. Din bästa chans att starta ett framgångsrikt anpassat verksamheten print skjorta är att hitta ett unikt tema t-shirt. Hitta en stil eller skjorta idé som skulle vara populär, men har inte drabbat mainstream ännu. Du kan be vänner och familj om idéer du har för t-skjortor, och få deras synpunkter på om de tror att din skjorta idé skulle vara populärt. Politiska skjortor, har vitsar på välkända fraser, eller vuxenstorlek versioner av show barndom TV skjortor varit alla framgångsrika egna t-skjorta ventures i det förflutna.

Steg 2

Få rätt utrustning. När du börjar, du förmodligen inte kommer att ha mycket kassaflöde. Den minsta utrustning du behöver för att börja med är en bläckstråleskrivare och ett strykjärn. Självklart behöver du massor av smärta t-shirts också, och det är bra att erbjuda en mängd olika stilar av skjortan samt (långärmad, korta ärmar, v-ringad, etc.). Senare kommer du vill investera i anpassade utskrift skjorta programvara för din dator, så att du kan effektivisera dina mönster. En värme press är definitivt en nödvändighet om du planerar att massproducera dina skjortor på lång sikt.

Steg 3

Hitta en plats att arbeta från. Massor av egna företag ut skjorta startar i garage eller källare. Var inte skämmas om din gör också. Det är faktiskt ett smart sätt att se till att ditt företag har potential innan du investerar i en byggnad eller hyra utrymme att arbeta från. Bara se till att du har en särskild plats och en adress som dina kunder kan nå dig på. (Du behöver detta för skattemässigt också, när du registrerar ditt företag.)

Steg 4

Hitta en plats att arbeta från. Marknadsföra dina idéer.
Hitta en plats att arbeta från. Marknadsföra dina idéer.

Marknadsföra dina idéer. Du kommer inte att sälja alltför många anpassade kläder om ingen vet att du har dem till försäljning. Du måste investera lite tid och pengar på marknadsföring ditt nya företag. Word of mouth är förmodligen den billigaste metoden först. Men för att vara säker, kommer du förmodligen vill sätta upp en skylt på din verksamhet. Ta ut en annons i en lokaltidning och överväga delade ut flygblad till lokala klubbar eller grupper som kan ha intresse av att köpa skräddarsydda skjortor.

Steg 5

Sälja, sälja, sälja. Det sista steget i att starta ett eget företag print skjorta är att få din produkt ute. Du kan förmodligen sälja några tröjor på eBay utan mycket besvär. Men anser lokala hantverkare marknader och mässor gata där folkmassor strömma ofta. Dessa har oftast en avgift för att inrätta en monter, men kostnaderna är minimala när man betänker din vinstpotential. Upptäck alla möjligheter att sälja din egen T-shirtar, och du kommer snart att upptäcka vilken metod vinner dig de bästa vinsterna.


Med lite tid och ansträngning, kommer du att kunna starta ditt egna företag print skjortan. Tid och pengar som är ordentligt investeras nu ska ge dig bra avkastning som ditt företag fortsätter att växa och frodas, fortbildning klasser i näringslivet kommer att hjälpa dig att hålla ett försprång i denna konkurrensutsatta området. Lycka till!