O2i

Hur man startar ett bidrag skriver verksamhet

Grant skriver är mer än bara en potentiellt lukrativ inkomstkälla

Grant skriver är mer än bara en potentiellt lukrativ inkomstkälla, det ger författaren en lika chans att göra en social bidrag till den organisation som kräver finansiering. Det primära målet är att utveckla ett bidrag förslag som säljer sig utsikter institutioner som ger bidrag. I allmänhet är bidrag från antingen offentliga eller privata källor. Du kan klassificera dessa som filantropiska stiftelser, företag stiftelser eller generösa individer alltså arbetslivserfarenhet från antingen företag eller offentliga sektorn är säker på att komma till hands. Bland vanliga användningen av bidrag är pedagogiska stipendier, byggande av en ny byggnad, inköp av ny utrustning, medicinsk och teknisk forskning bara för att nämna några.

Grant skriver är ingen liten uppgift

Grant skriver är ingen liten uppgift. Det innebär en hög grad av engagemang och otaliga timmar av forskning, intervjuer och skrivande. Framgångsrika bidrag författare är hårt arbetande person som kan organisera idéer och information till genomförbara förslag. En bra sak om bidraget skriver verksamhet är att investeringen är nominella, en bra dator med en Internet-tjänst för forskning är allt du behöver. En annan fördel är att kan arbeta hemma så att du minimerar dina utgifter.

Hur man startar ett bidrag skriver verksamhet. Identifiera framtidsutsikter.
Hur man startar ett bidrag skriver verksamhet. Identifiera framtidsutsikter.

Följande är enkla steg som hjälper dig att komma igång:

  1. Bedöm själv. Bestäm om bidrag skrift är verkligen för dig. Bra bidrag författare måste ha överlägsna skrivförmåga, tålamod, starka kompetens forskning, gärna uppmärksamhet på detaljer och en tydlig känsla av mening.
  2. Volontär. Om du inte är en naturlig, kanske du vill överväga en period av lärlingsutbildning genom att göra gratis tjänster i utbyte mot erfarenheter. Detta gör att du kan lära dig repen under ledning av en etablerad bidrag författare.
  3. Identifiera framtidsutsikter. Gör en lista över potentiella kunder i ditt område. Dessa är normalt samhällsbaserade organisationer som skolor och universitet, sociala och medborgerliga organisationer, sjukhus, eller ens enskilda personer.
  4. Bygg upp ditt nätverk. Delta advocacies och möten samhället. Ideella organisationer letar alltid efter frivilliga. Lär känna dina affärskontakter och marknadsföra din upplevelse.
  5. Börja i liten skala. Får inte över entusiastiska. Leta efter mindre bidrag samtidigt bygga dina kunskaper och kundportfölj. Titta att samarbeta med andra bidrag författare och avskiljer ett stort projekt bland er.
  6. Professionalisera din tjänst. Bli medlem i de fackliga grupperna. I de flesta fall bevilja leverantörer leta efter samma professionalism som de förväntar sig av affärsrelationer. Handel grupper är också källor till potentiella affärer. Bortsett från detta, de skyddar intressen av dess medlemmar. De ger ofta årligen utbildning samt information om vad som händer i din bransch

Kom ihåg att ett skriftligt förslag som är tydlig och kortfattad om dina mål bör komma som naturen. Kom ihåg att du begär för finansiering, inte bara ett litet bidrag. Grant leverantörer går igenom flera förslag varje år. Antar att de flesta av dem är villiga att hjälpa dig. Men också komma ihåg att de bara kan stödja för mycket. Så försök att göra deras jobb lättare för dem genom att få rakt på sak.

Slutligen

Grant skriver är mer än bara en potentiellt lukrativ inkomstkälla. Bygg upp ditt nätverk.
Grant skriver är mer än bara en potentiellt lukrativ inkomstkälla. Bygg upp ditt nätverk.

Slutligen, vara beredda att investera ytterligare tid och ansträngning. Det är sällan att arbetet avslutas med godkännande av bidraget. Hålla dessa i åtanke kommer att driva dig att göra bra i denna givande och tillfredsställande karriär.