O2i

Hur man startar en varm verksamhet luftballong

Ridning i en luftballong är förmodligen den mest fredliga och njutbar upplevelse kommer någonsin ha i hela sitt liv. Om du någonsin uppleva glädjen av att rida en luftballong, varför inte dela det med andra genom att starta eget varm verksamhet luftballong. Med följande steg, kommer du att starta eget företag på nolltid.

1. Lär dig mer om varmluftsballonger. För att bli framgångsrik i den här branschen, måste du studera och lära sig mer om varmluftsballonger. Börja med att forska i biblioteket och upptäck historien och fysiken bakom luftballong. Du kan också prova att göra små simuleringar av varmluftsballonger och försöka få dem att flyta. Genom att anta en varm hobby luftballong, kan du driva verksamheten enklare och effektivare. Dessutom kan den kunskap du förvärvar från historia och fysik varmluftsballonger göra bra ämnen att dela med dina framtida kunder.

2

2. Skaffa en flygcertifikat. Efter att förstå grundläggande av varmluftsballonger, kan du nu få din flygcertifikat. Det finns två typer av flygcertifikat: kommersiella och privata licens. Med en privat flygcertifikat kan du flyga solo i en luftballong medan kommersiell flygcertifikat tillåter dig att ta människor för åkattraktioner. Alla kommersiella piloter krävs för att ha en privat flygcertifikat först. Eftersom du startar en varm verksamhet luftballong, behöver du båda licenserna. Kontrollera Federal Del luftfartsbestämmelse 141. Du hittar alla de krav som behövs för varje tillstånd där.

Hur man startar en varm verksamhet luftballong. 1. lär dig mer om varmluftsballonger.
Hur man startar en varm verksamhet luftballong. 1. lär dig mer om varmluftsballonger.

Du behöver också utbildning för att få båda licenserna. Kom ihåg att privata och kommersiella flygcertifikat kräver olika timmars flygutbildning, markbunden utbildning och skriftliga prov. Du måste hitta en ansedd skola för att hjälpa dig få dina licenser.

3. Försök att få erfarenhet genom att arbeta för en varmluftsballong affärer. Om du vill bli framgångsrik inom detta område, måste du skaffa sig erfarenhet för att bevisa din kompetens att driva ett eget företag. För att göra det, kan du försöka arbeta för en varmluftsballong affärer först. Försök att lära sig alla saker relaterade till industrin. Du kanske också vill göra en del efterforskningar på andra luftballong affärer i din stad. Ta reda på genomsnittspriset för ridning och försöka avgöra hur människorna i ditt område känner priserna. Om du kan, försök att ladda billigare priser. Dock vara säker på att det fortfarande är ett rimligt pris. När allt, du driver ett företag.

2. skaffa en flygcertifikat. 3. försök att få erfarenhet genom att arbeta för en varmluftsballong affärer.
2. skaffa en flygcertifikat. 3. försök att få erfarenhet genom att arbeta för en varmluftsballong affärer.

4. Få en uppskattning av kostnaderna för start denna verksamhet. Innan du kan starta ditt företag, måste du komma med en uppskattning av de startkostnader. Försök att avgöra hur mycket det kommer att kosta dig att hyra en plats för ditt företag, köpa utrustning och sysselsättning avgift. Du kan också behöva en affärsplan och marknadsplan för att få ett lån. Se till att du får rätt uppskattning.

5

5. Leta efter en reklambyrå. Att marknadsföra ditt företag, behöver du en expert för att göra det åt dig. Denna typ av verksamhet inte bara kräver flygblad eller affischer. Du behöver en stor marknadsföringsstrategi för att låta ordet ut om ditt nya företag. Dessutom kan anställa en reklambyrå vara ett bra alternativ för detta.

Att ha en varm verksamhet luftballong kan vara mycket roligt. Om du vill komma igång i den här branschen, kan du följa dessa steg för att hjälpa dig att få en bra start.