O2i

Hur man startar en tillfällig tjänst

Många företag vill spara pengar vänder sig till bemanningsföretag tjänster bemanning för att förse dem med anställda på kort sikt, tillfälligt. Många anställda söker precis rätt jobb, vända sig till en tillfällig tjänst för att hålla dem sysselsatta på kort sikt tills rätt fast jobb tillfälle utvecklas. Den tillfälliga tjänsten fungerar som en mäklare som ger företag och tillfälligt anställd tillsammans till gagn för båda, med den tillfälliga tjänsten tjäna en provision för detta.

Det är bra att ha en bakgrund inom personal, personal, marknadsföring och företagsledning starta en tillfällig tjänst och att ha ett bra nätverk av kontakter i det lokala näringslivet för att hjälpa marknaden din tillfälliga personaltjänster.

Hur man startar en tillfällig tjänst.
Hur man startar en tillfällig tjänst.

Eftersom det finns en hel del etablerade namn i den tillfälliga serviceverksamhet, är det bra för nykomlingar att etablera en nisch att specialisera sig, t.ex. kontor och tjänstemän, hälso anställda och sjukvård, industri-och lagerbyggnader anställda eller professionell och teknisk personal. Om din bakgrund är i måltider, till exempel, kanske du vill starta en tillfällig tjänst levererar bartenders, servitörer och restaurangbranschen till restaurangkedjor och hotell i behov av extra hjälp under en specificerad tid. Om du är advokat, kan du starta en tillfällig advokater serviceutbud eller rättsliga sekreterare till företag för tillfälliga sysselsättningsprojekt.

En tillfällig tjänst gör sina pengar genom att debitera kunden en timtaxa för varje anställd som tar ett uppdrag som har en inbyggd i provision på mellan 5% och 50% av vad den anställde får betalt för sina insatser.

För att göra en tillfällig tjänst framgångsrik krävs två saker: att få en jämn ström av order från företagskunder för korttidsuppdrag och med en pool av tillförlitliga, professionella medarbetare som kommer att imponera på kunderna med sina färdigheter och förmågor och matcha vad klienten är söker. En professionell kontor måste upprätthållas när blivande tillfälligt anställda kan intervjuas och testas för deras kontor färdigheter som behövs. Det är klokt ofta att anställa en provision endast säljare som ständigt slår buskarna, undertecknande på nya företag att använda myndighetens tillfälliga tjänster medan du som ägare av verksamheten kan ägna dig åt montering en pool av begåvade bemanningsföretag.

Hur man startar en tillfällig tjänst.
Hur man startar en tillfällig tjänst.

Det är viktigt att vara väl finansierad före start en tillfällig tjänst, med startkostnader genomsnitt en bra bit in sex siffror. Förutom utgifter för kontorsutrustning, uthyrning av kontor och marknadsföring, måste löne behov av tillfälligt anställda brukar mötas på veckobasis, men avgifter från kunder anställa dina tjänster brukar släpar efter något.

Starta en tillfällig tjänst, men erbjuder obegränsade tillväxtmöjligheter eftersom fler och fler företag i dagens ekonomiska klimat väljer att anställa tillfällig personal.