O2i

Hur man startar en renovering företag

Starta en renovering företag tar tid

Starta en renovering företag tar tid, förberedelser och hårt arbete. Det första steget är att bestämma ett företags namn som kommer att vara lätt ihågkommen men är inte alltför vanligt. Underskatta aldrig vikten av branding, du vill att kunderna ska kunna komma ihåg dig när de söker Gula Sidorna!

Hur man startar en renovering företag. Starta en renovering företag tar tid.
Hur man startar en renovering företag. Starta en renovering företag tar tid.

Nästa steg är att få en federal skatteidentifikationsnummer genom en revisor eller företag som specialiserat sig på denna tjänst. De kommer att söka på företagsnamnet för att se till att den inte redan används, konfigurera renoveringen företaget att betala kvartalsvis eller årsvis skatter, och kan också innefatta renovering bolaget.

Den federala skatten identifikationsnummer krävs för att öppna ett eller flera kundkonton hos banken för renovering bolaget.

Reklam är mycket viktigt att starta en renovering företag

Reklam är mycket viktigt att starta en renovering företag. Visitkort och flygblad kan skrivas ut av lokala tryckeri, kontor leverans butik, hittade företag på internet, eller genom att använda programvara för att göra din egen. Post visitkort och flygblad på anslagstavlor i postkontor, livsmedelsbutiker och järnaffärer. Tidning och telefonbok annonser och bokstäver i företagets namn och telefonnummer på arbetet lastbil eller skåpbil är också utmärkta sätt att göra reklam för din nya renoveringsfirman.

Förslag, fakturor, brevpapper och kuvert för renoveringen företaget kan skrivas ut av lokala tryckeri, kontor leverans butik, hittade företag på internet, eller genom att använda programvara för att göra din egen.

Reklam är mycket viktigt att starta en renovering företag. Vital utrustning inkluderar en telefonsvarare och fax.
Reklam är mycket viktigt att starta en renovering företag. Vital utrustning inkluderar en telefonsvarare och fax.

Många staden och projekt länet kräva bevis på affärer ansvarsförsäkring och arbetstagarens ersättning täckning. Det är också ett bra försäljningsargument till potentiella kunder.

Vital utrustning inkluderar en telefonsvarare och fax

Vital utrustning inkluderar en telefonsvarare och fax. Telefonsvararen meddelandet ska innehålla företagets namn och telefonnummer. Ställa in en adress business e-post och en webbplats kan också vara till hjälp.

Håll en penna och papper nära telefonen

Håll en penna och papper nära telefonen. När en kund ringer, svara i telefonen med hjälp av namnet på renoveringen företaget. Skaffa kundens namn, adress, telefonnummer, samt detaljerad information om det arbete som behöver utföras. Boka en tid och dyker upp snabbt och presentabel klädsel. Var noga med att e-post, fax, e-post, eller leverera förslag så snart som möjligt. Antingen ger kunden ett visitkort på möte eller skicka det med förslaget. Följ upp med kunden cirka en vecka senare för att se om han vill schemalägga projektet. Att hålla en klippbok av före och efter bilder på projekt hjälper också sälja jobb.

Bli inte avskräckt när du startar din renovering företag. Allt det hårda arbete kommer att vara värt fördelarna väg, och om du håller din utbildning ström genom att ta fortbildning klasser i affärer kommer du att vara i fin form för att ta ditt företag till nästa nivå när det är dags att expandera ..