O2i

Hur man ställer in en levande förtroende

En levande förtroende är en av flera typer av truster. Vad du vill förtroendet att göra, hur många tillgångar du har, och om du vill kontrollera tillgångarna i förtroende är några av de frågor du behöver veta hur man svarar att avgöra vilken typ av förtroende att välja.

Med en levande förtroende

Med en levande förtroende, behåller du vanligtvis kontrollen över det förtroende. Många kallar det också en återkallelig Living Trust. Med andra ord, tills din död, kan du ändra villkoren i förtroende, eller ens göra sig av med den helt. Du kan flytta tillgångar in och ut ur det som du väljer. Några av de vanligaste orsakerna att ha ett förtroende är att minimera skatter, se till att dina arvingar tas om hand och undvika bouppteckning.

På grund av svårigheten

På grund av svårigheten, är det rekommenderat att du väljer en ansedd förtroende advokat. Beroende på din situation, kan du behöva ens ett med inriktning mot just dina behov. Även om det är möjligt att hitta generiska dokument på olika platser som tyder på att du kan fylla dem och skapa ett förtroende själv, kan det inte vara riktigt så enkelt.

Hur man ställer in en levande förtroende. Med en levande förtroende.
Hur man ställer in en levande förtroende. Med en levande förtroende.

Varje stat har sina egna regler och egenheter. Tyvärr, om du inte följer reglerna till den n: te graden, kan ditt förtroende ogiltigt.

Med ett förtroende

Med ett förtroende, måste du välja en förvaltare. Detta kommer att vara ansvarig för att se till önskemål förtroende utförs. Vanligtvis i en levande förtroende personen som konfigurerade förtroende är också förvaltaren. Denna person kallas även "Beviljaren" eller "Maker" av förtroende. De är den person som sätter sina tillgångar i förtroende. De kan välja att ha en annan person som utsetts till förvaltare, men en del av anledningen till att ha en levande förtroende är så att du kan behålla kontrollen över tillgångarna.

Vanligtvis kommer du också utse en "efterträdare" förvaltare. Denna person kommer att ta kontrollen över det förtroende endast om den ursprungliga förvaltaren är arbetsoförmögen eller döda. Du kommer också vill utse mottagarna. När allt är en av anledningarna till att ha ett förtroende för att undvika bouppteckning.

Du kommer också att behöva bestämma vilka tillgångar som du vill flytta in i förtroende. Tillgångar som bankkonton, hus och konton lager måste åter titeln. Du kommer antagligen behöva fylla nya dokument och styrka det förtroende för att få det gjort. Andra tillgångar där ditt namn är på en titel bör kontrolleras för att se till att du inte behöver få dem åter titeln också. Övriga tillgångar som personliga ägodelar kan identifieras i den tillit som tillhörande det förtroende, men du ska inte behöva göra något annat.

Ett Individual Retirement Account (IRA) kan inte sättas direkt i förtroende. Du kan lista förtroendet som förmånstagare för en IRA men det rekommenderas inte! Med undantag för mycket sällsynta fall, om ett förtroende är listad som en mottagare är de potentiella uppskov fördelar förlorade. En IRA måste ha levande personer som förmånstagare om förmånstagaren är att dra nytta av Stretch IRA.

På grund av svårigheten. Med ett förtroende.
På grund av svårigheten. Med ett förtroende.

Glöm inte att granska ditt förtroende regelbundet och se till att alla dina val är fortfarande giltiga. Till exempel, om någon predeceases dig, måste du ta bort dem och identifiera i dina instruktioner som är att ta deras plats.

Truster har förvisso en giltig användning i dagens ekonomiska samhälle. Däremot behöver vissa människor inte att spendera pengar på en förtroende. De kan få i stort sett samma fördelar genom att noggrant namnge stödmottagarna och fylla i en giltig vilja. Så låt inte någon pressa dig till att få ett förtroende. Se till att det är något du verkligen behöver och sedan använda en ansedd och kunnig person för att hjälpa dig att få den inrättas.