O2i

Hur man sparar värdesaker i bankfack locker box

Brott har alltid varit ett problem i vårt samhälle rättvist. Vi måste lära oss att leva med dessa människor som skulle vara djärv nog att burglarize vårt hem, eller till och med dum nog att attackera en bank.

Hur man sparar värdesaker i bankfack locker box. Pappersdokument lagras vanligtvis i dessa bankfack locker rutorna.
Hur man sparar värdesaker i bankfack locker box. Pappersdokument lagras vanligtvis i dessa bankfack locker rutorna.

En bank säker locker box är ett perfekt sätt att hålla dina viktigaste dokument och ägodelar säkra. En banks säkerhet är många gånger större än den i ditt hem. Använd dem för att hålla ditt liv bekymmersfri.

Du har nu beslutat att du måste placera dina värdesaker i vården av en bank. Din nästa fråga är exakt vad ex att placera. Bestäm vad är dina viktigaste punkter och vad som verkligen måste skyddas på banken. Du kommer att spendera mer pengar ju större banken säker locker box du begära. Se därför till att du plockar ut de variabler som du verkligen behöver.

  • Pappersdokument lagras vanligtvis i dessa bankfack locker rutorna. Dessa inkluderar saker såsom pass eller intyg födelsen av ditt barn. Riktigt dyra och värdefulla smycken är oftast lagras också.
  • Se till att utnyttja den säkerhet säker locker rutan på din bank. En bank som du har ett konto med kan ge dig tjänster av säkerhet locker rutan. Vanligtvis är dessa mindre lådor än normalt men hey de är gratis att använda! Inget behov av att klaga. Om deras fria box fungerar inte vissa banker tillåter dig att lägga till pengar för att uppgradera denna ruta till en större eller tillåta dig att köpa en annan värdeskåp helt.
  • Utvärdera var den bank som du kommer att sätta in. Kontrollera att det är tillräckligt nära ditt hem, din arbetsplats och någon annanstans du tillbringar mycket tid i. Detta försäkrar dig att du kommer att kunna komma till din bank och ta ut allt du behöver från din säkra skåp låda. Om du inte kan komma till din säkra locker rutan lätt, då finns det ingen riktig mening med att lagra dem i denna bank. Titta runt efter en annan bank tills du hittar en som är perfekt för dig.
  • Du kan nu ansöka om en säker locker låda från banken du har beslutat att öppna med. Se till att lägga till alla andra personer som du kanske vill tillåta att komma rutan bredvid dig. Fäst din signatur till korrekt fyllt i blanketter, betala vad avgift banken frågar efter och där du går, har du nu tillgång till en egen säker locker rutan.
  • Gör en personlig lista på vad du valt att spara i ditt värdeskåp. Det är viktigt att veta exakt vad som går in och ut ur din box och en lista är perfekt för att hjälpa dig att hålla reda på allt. Om någonsin i de sällsynta tillfällen någon annan drog sig tillbaka från din säkra locker rutan, att banken gjort ett misstag, kommer listan bli osårbar. Det hjälper dig att korsa referens med innehållet i lådan för att se vad som saknas och vad som finns kvar och om det allt tillhör dig.
  • Ingen gillar att tänka på att dö, men det är något vi alla måste förbereda. Påförande en kopia av förteckningen över varor i din säkra skåp låda är mycket viktigt. Om någonsin något händer dig, kommer dina värdesaker vara tillgängliga för dem som du lämnade dem i din vilja.


Förvara din nyckel på ett säkert och kolla tillbaka på din säkra skåp låda från tid till att se till att du är rätt lagra dina värdefulla värdesaker.