O2i

Hur man sparar pengar på leveranser rabatt skolan

Tillbaka till skolan innebär att bryta en annan spargris för att köpa skolmaterial för dina barn. Under dessa tider av ekonomiska svårigheter, människor söker hjälp om hur man sänka sina kostnader. Bra saker rabatter fortfarande erbjuds av olika butiker som hjälper människor köper saker de behöver till lägre priser. Det är inte varje dag som dessa erbjuds det är därför du behöver för att hålla sig vaken och vet var man kan hitta dessa stora rabatter.

Här är de steg om hur man sparar pengar på leveranser rabatt skolan.

Hur man sparar pengar på leveranser rabatt skolan. Kolla flygblad, affischer och andra former av reklam.
Hur man sparar pengar på leveranser rabatt skolan. Kolla flygblad, affischer och andra former av reklam.

  • Kolla flygblad, affischer och andra former av reklam. De flesta butiker har tryckt reklam på sina objekt till försäljning. Dina ögon måste vara skarp. I det ögonblick du ser ordet "försäljning" eller "rabatt", ta dig tid att kolla på vad den säger. Detta kan vara en butik som säljer skolmaterial till försäljning. Du kan också kolla på nätet för webbplatser som erbjuder skolmaterial till ett rabatterat pris. På din webbläsare, skriv "skola leverans rabatt" eller "skolmaterial försäljning." Om du hittar skolmaterial till försäljning, kanske du vill köpa mer av dessa eftersom dina barn kommer fortfarande att kunna använda dessa hela året eller ens nästa läsår.
  • Köp skolmaterial i bulk. Hitta hela försäljningen butiker som säljer skolmaterial. Priset kommer att vara mycket lägre än ordinarie pris på butiker skolan utbudet. För att kunna köpa fler objekt, kan du fråga andra föräldrar som du vet att dela betalningen med dig och dela objekt. På så sätt kommer du att kunna köpa alla de saker som dina barn behöver till billigare priser. Hela försäljning skolmaterial är också tillgängliga online.
  • Välj den bästa dagen att handla. Det finns stater där du kan handla under helgen skattefritt. Den andel som kommer att tas bort från det pris som du måste betala på regelbundna dagar är redan en stor besparing, särskilt om det finns massor av saker du behöver köpa för dina barn. Den procentuella andelen skatt varierar för varje stat.
  • Köp andra poster några veckor efter skolan börjar. Om det finns skolmaterial som du inte kunde köpa men som ännu inte behövs kan du vänta en vecka eller två innan du köper dem. Det är för att de flesta skolmaterial kommer att säljas till ett lägre pris. Det är oftast utförsäljning för poster som inte såldes. Om du hittar en massa bra saker att köpa, kan du köpa dessa och använda dessa för nästa läsår.
  • Upphäva designen. Det är sant att bärbara datorer, pennor och mappar med färgglada och vackra mönster är mer föredras av barn. Men dessa brukar kosta mer än vanligt anteckningsböcker, penna och mappar. Det finns fortfarande ett sätt att göra de enkla leveranser ser snyggare. Du kan köpa billiga klistermärken som du kan sätta på ditt barns datorer för design. Om du har en gammal tidskrift kan du hitta sidor som du kan använda för att täcka den bärbara datorn. Täcka detta med plast efteråt.


Bortsett från att hitta rabatterade varor är det också bra att kontrollera om det finns gamla saker som dina barn fortfarande kan använda för nästa läsår. Saker som linjal, sax och markörer är fortfarande tillräckligt bra för nästa läsår. Lär dig att återvinna. Nya skolåret betyder inte nödvändigtvis att alla skolmaterial måste vara nya.