O2i

Hur man skyddar en ritbord

Den ritbord ofta försummas

Den ritbord ofta försummas. I många kontor, kan det företag eller hemmakontor, ritbord flaggor som "använt och missbrukat" utseende. Om inte tas om hand, men kommer ritbord pension så småningom och dö. Eftersom en ritbord är inte en billig pjäs, är det viktigt att du skyddar den från alla typer av skador. Vi kommer att ge dig några tips om hur man gör det.

  • Täck ritbord med mat ombord. Mattan Styrelsen kommer att hålla din ritbord yta från penna och penna märken. Du kan använda en tejp för att hålla mat ombord på plats. Om mat ombord inte är tillgänglig, kan du använda någon typ av papper som är tillräckligt stor för att täcka ytan. Helt enkelt tejpa kanterna på undersidan av ritbord. Det fina med detta alternativ är att det papper i sig kan användas som klottra eller anteckningspapper.
  • Använd en permanent topp styrelse. En permanent topp styrelse kommer att hålla din ritbord från pennor och penna märken också. Det kommer också att fungera som en skyddande barriär av knivar och andra vassa föremål. Som sådan behöver du inte oroa dig för repor, skärsår och bucklor hamnar på ritbord. Topp styrelser finns tillgängliga online och ritbord butiker.
  • Köp en skärmatta. Ett skärmatta, som namnet antyder, är speciellt utformad för att hålla din ritbord yta från nedskärningar. Detta är användbart om du regelbundet arbeta med projekt som kräver kapning. Det kan kosta runt 75€.
  • Installera ett fack för pennor. En bricka installerad på ritbord borde hålla alla pennor och andra märkningskrav objekt. På så sätt kommer du inte hålla alla pennor på ritbord själv och riskerar att skada ytan med alla typer av märken och repor. Du kan göra facket själv med plywood. Det bör vara lätt eftersom den inte behöver ha en komplex struktur. Lister och caddies är också till hjälp att hålla andra typer av verktyg.
  • Håll pennor locket på. Efter att ha använt pennorna, alltid göra det till en vana att lägga sina mössor igen. Detta är för att hålla dig från att av misstag markerar ritbord, särskilt om du gillar att hålla pennor på ritbord.
  • Använd plastöverdrag. Om du inte ska använda den under en längre tid, se till att täcka din ritbord med ett plasthölje. I stället för ett plasthölje, kan du också använda bordsduk eller någon annan stor bit tyg. Detta kommer att skydda din ritbord från smuts och damm.
  • Arbeta med en lampa. En lampa hjälper dig att se ditt arbete tydligare, därför hindrar dig från att göra penna märken och skär utanför din arbetsplats. Du kan använda en bordslampa för detta, men överväga att använda den typ som sitter på toppen av ritbord istället av det slag som knäppta på kanten av bordet. Detta beror på att den typ av knäppa mekanism kan lämna märken på ritbord. Om du vill kan du även använda golvlampa.


Se också till att använda ritbord lämpligt sätt

Hur man skyddar en ritbord. Täck ritbord med mat ombord.
Hur man skyddar en ritbord. Täck ritbord med mat ombord.

Se också till att använda ritbord lämpligt sätt. Använd den inte för andra ändamål än utarbetande, rita och andra arkitektoniska eller bearbetning projekt. Se till att skruvarna är ordentligt hålls på plats och att tabellen delarna justeras på rätt sätt.