O2i

Hur man skriver en kort försäljning kontrakt

60 till 90 dagar - det är hur lång tid det tar banken att arbeta på att godkänna en kort försäljning som inte ens deras i första hand. De har en insats på det men eftersom banken är långivaren och du är säljare. Så när du har en köpare och långivaren kommer inte vika för transaktionen att driva igenom, kommer din köpare inte vänta och bara gå vidare till en annan fastighet och mycket värre, en annan fastighetsmäklare. Du vill undvika denna situation, eller hur? Det finns ett sätt att göra det. Erbjud ett kort kontrakt försäljning Option. Denna typ av avtal kommer att ge dig det utrymme du behöver för att avsluta affären utan att vänta på en bank för att få gå vidare och grönt ljus en kort försäljning.

Hur fungerar det här?

Hur man skriver en kort försäljning kontrakt. Hur fungerar det här?
Hur man skriver en kort försäljning kontrakt. Hur fungerar det här?

En Blankning Optionskontrakt ger dig möjlighet att placera en mycket blygsam summa pengar på en fastighet. Det är som att markera din territorium. Du har nu valt in på fastigheten. Sen när du har en köpare, kommer du informera köparen att betala en icke-återbetalningsbar deposition. Förresten, är deposition standard när man köper egendom. När transaktionen skjuter igenom, får egendomen bli din "alternativ-till-egna" eller buyer's-oavsett hur pendeln svänger. Denna deposition går till betalning av avskärmning avgifterna för bostäder och stadsutveckling eller HUD i fall transaktionen avslutas, men om och när köparen bestämmer sig för att ändra sig, blir insättningen din att behålla. Bli inte chockad. Detta är över ombord.

Om du inte har provat det ännu, här är hur man skriver ett sådant kontrakt:

  • Gör din hemläxa. Det första du vill ta reda på är om de tillgängliga egenskaperna är och om dessa är på kort-försäljning.
  • Förbered ett optionsavtal istället för standard kontraktet i att äga fastigheten. För att upprepa, är detta helt lagligt.
  • Ange din avsikt att betala för optionen. Detta alternativ avgiften är minimal och kommer att löpa ut inom en angiven tidsperiod. Beloppet beslutas av US Department of bostäder och stadsutveckling (US HUD). Tänk på att ditt val betalningen är klart vad det säger, "betalning." Du betalar för möjligheten att köpa fastigheten, men din avsikt är att ha en köpare slutföra transaktionen med dig som "närmare."
  • Har kontraktet registreras omedelbart efter att ha betalat alternativet. Detta gör transaktionen tjänsteman.
  • Få sprickbildning på att hitta en köpare. Gör detta snabbt och inte vänta tills det utgångsdatum som anges på ditt kontrakt.
  • Förhandla transaktionella finansiering. Detta kommer att omfatta allt pappersarbete som krävs för att driva saker tillsammans tills försäljning kompletteras med dig på uppdrag av din köpare.
  • Stänga affären. Färdigställa allt och se till att allt pappersarbete och krav arkiveras till 100% nöjd.
  • Samla betalningen. Grattis! Du har just avslutat en kort försäljning med hjälp av ett optionsavtal!

Förbered ett optionsavtal istället för standard kontraktet i att äga fastigheten. Ange din avsikt att betala för optionen.
Förbered ett optionsavtal istället för standard kontraktet i att äga fastigheten. Ange din avsikt att betala för optionen.

Bli inte förvånad om någon av dina kollegor vägrar att göra detta för att avsluta en försäljning. Det är lite av obehag i frågan men så länge du spelar efter reglerna och se till att alla parter är informerade om dina avsikter, behöver du inte oroa dig för shortchanging någon stackars köpare på en kort försäljning.