O2i

Hur man skickar ett vård paket till nära och kära utomlands

Har du en vän eller älskade en som tjänstgör i det militära utomlands eller studera utomlands? En vård-paketet skulle välkomnas och uppskattas. Det är ett säkert botemedel mot hemlängtan. Sända ett vård paket kan också vara roligt och glädjande för avsändaren och mottagaren.

Först är det några favorit-objekt som bara kan köpas statlig sida? Personlig vård poster är ofta en bra start. Tänk på att vätskor och färskvaror är ogillat eftersom innehållet i förpackningarna när sjöfarten med Europa Postal Service. Andra tjänster såsom UPS eller FedEx kan vara ett alternativt sätt att transportera din vård paket.

Där utomlands är din vän eller älskade en

Där utomlands är din vän eller älskade en? Är det sommar eller vinter? Är temperaturen för närvarande under fryspunkten eller långt in på 90-talet? Ett tips - Choklad är inte ett alternativ för att skicka eller ta emot när temperaturen är över 60 grader Fahrenheit.

Kommer objektet avbrott i sjöfarten? En souvenir glas eller kaffe rånar skulle inte garanteras att komma fram till sin destination i ett stycke.

Om din avsedda vård paket mottagare älskar godis

Om din tänkta vård paketet mottagaren älskar godis, tänk på icke-färskvaror såsom tuggummi, lakrits, gelékonfektyr eller jelly beans. Paket med omedelbar varm choklad och andra dryck blandar såsom läsk, sportdrycker och omedelbar iste är lätt att transportera och praktiskt att blanda en gång fått. Ship enskilda portionsstorlek förpackningar av saft och iste eftersom de har precis tillräckligt för att blanda med en sexton ounce flaska vatten.

Hur man skickar ett vård paket till nära och kära utomlands. Där utomlands är din vän eller älskade en.
Hur man skickar ett vård paket till nära och kära utomlands. Där utomlands är din vän eller älskade en.

Hålla kostnaderna för sjöfarten fastställs genom att skicka andra objekt som är lätta i vikt. Några bilder vykort från hemmet för häftning på en anslagstavla skulle vara välkommen och så kanske en souvenir kylskåp magnet eller t-shirt. Inkludera några favorit tidningar eller lokala tidningar i din vård paket. Dessa poster kommer att packa och skicka bra.

Om din älskade är i det militära, personliga saker såsom antibakteriella våtservetter i paket är ett annat bra alternativ. Rengöring och deodorant våtservetter i paket också komma till hands, speciellt i varmare klimat.

Inkludera en video på CD av personliga hälsningar från andra familjemedlemmar och vänner tillsammans med handskrivna kort eller anteckningar. Bränn en CD med några av de senaste och populära sånger. Och glöm inte några bilder.

Om din avsedda vård paket mottagare älskar godis. Ta med din låda med varor vård paket till ditt lokala postkontor.
Om din avsedda vård paket mottagare älskar godis. Ta med din låda med varor vård paket till ditt lokala postkontor.

Hitta en stadig låda för sjöfart och strategiskt placera lite bubbelplast runt dina objekt vård paket att montera din vård paket. Se till att dina artiklar passar väl in i lådan och att toppen och botten av lådan är ordentligt tätade med klar packtejp när du har packat upp dess innehåll.

Skriv namnet och adressen till din vård paket mottagaren prydligt i permanent vattentätt bläck på en fraktetikett och fäst den på toppen av lådan. Frakthandlingar finns på ditt lokala postkontor tillsammans med lådor för sjöfarten.

Ta med din låda med varor vård paket till ditt lokala postkontor

Ta med din låda med varor vård paket till ditt lokala postkontor. Fyll i lämpliga pappersarbete som tull och blanketter försäkring. Föremål av något betydande värde bör vara försäkrade. Om du inte är säker på om pappersarbete, frågar en av de postala kontorister. De är experter när det gäller att fylla i rätt blanketter.

Posten kontorist på tull kan hjälpa dig att bestämma det bästa flighterna för transport av din vård paket, med hänsyn till vikten av din vård paket, tidpunkten för leverans och din sändnings budget.

Var noga med att få möjlighet kvittofunktionen för prisvärda extra avgift på 5€ 0,30, det är värt det och ger dig slappna av i vetskapen om att din vård paketet kommit fram säkert. On line spårning och leverans bekräftelse finns på Europa Postal Service hemsida usps.com under TRACK och Bekräfta. Ytterligare tjänster såsom planerar en sändning, printingporto, schemaläggning en pick up och beställa packning leveranser är också tillgängliga på USPS hemsida.