O2i

Hur man skapar en adress verksamhet e

Om du driver ett företag

Om du driver ett företag, måste du ha ett separat e-postadress än den du använder som din personliga e-post. Det kommer att vara bra för ditt företag om du använder ett domännamn och inte bara skapa ett nytt e-postkonto med hjälp av Google, Yahoo, Hotmail, etc. Du måste också hålla i minnet att ditt företag e-post ska låta professionell. Genom att göra detta kommer dina kunder att se att du ger betydelse för ditt företag rykte.

Här är de enkla stegen för att skapa ett företag e-postadress som du kan använda för ditt företag eller små företag:

Hur man skapar en adress verksamhet e. Få en e-postleverantör.
Hur man skapar en adress verksamhet e. Få en e-postleverantör.

  1. Få ett domännamn. Det första steget i att skapa en verksamhet e-postadress är att få ett domännamn. Ett domännamn är det som du kommer att använda för ditt företag e-postadress. Du kan få en från Internet Corporation for Assigned Names och Numbers . Du måste se till att du får ett domännamn som ännu inte fattats. Du kan kontrollera tillgänglighet på webbplatsen. Du betalar en årlig avgift för att använda detta för ditt företag e-post.
  2. Få en e-postleverantör. Efter att ha fått ditt domännamn, är nästa sak du måste få en e-postleverantör. Det finns en hel del e-postleverantörer som du kan välja mellan. Det är företag som tillhandahåller e-postservrar till sina kunder. De organiserar också och hantera e-post. Numera är e-posttjänster som används i stället för en e-postserver eftersom ingen hårdvara och mjukvara behöver köpas. Några exempel på e-post tjänsteleverantörer är MailChimp och EnterpriseMail.
  3. Routing e-post. Efter att ha fått domännamnet och e-postleverantör måste du ställa in e-växlaren i domännamnet till direkta post till din e-postleverantör. De poster kommer att överföras via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). För att ställa allt detta upp, kan du kontakta bara din e-postleverantör för att hjälpa dig med att göra det här steget.
  4. E-postdistribution. Du kan få din e-post via två metoder. Den första är genom POP. För POP är e-postmeddelanden hämtas från servern och bort från servern när nedladdningen är klar. Det andra är via IMAP. I IMAP läser e-postklienten posten men inte radera den från servern. IMAP är att föredra om du kolla ditt företag e-post med olika prylar och enheter.
  5. Ställ e-postleverantör. Nästa steg är att konfigurera inställningarna på din e-postleverantör. De saker som du måste ställa är e-post användarnamn och lösenord servern portnummer för inkommande och outdoing e-post, och namnen servern.

Dessa är de enkla stegen för hur du skapar ett företag e-postadress för ditt företag. Nu kan du ha en egen e-postadress än den e-postadress som du använder för personlig e-post. Genom att använda ditt nya företag e-post, kan du se till att dina kunder och klienter kommer att tänka högt om ditt företag.