O2i

Hur man skapar broschyrer på nätet

En broschyr är en reklam verktyg som ofta används för att främja alla typer av företag, evenemang och liknande. Den goda nyheten är, behöver du inte manuellt göra en. Du kan skapa dina egna broschyrer på nätet. Läs vidare för att lära mer.

Hur man skapar broschyrer på nätet. Öppna din webbläsare och börja söka efter online-broschyrer eller broschyr skapare i alla sökmotorer.
Hur man skapar broschyrer på nätet. Öppna din webbläsare och börja söka efter online-broschyrer eller broschyr skapare i alla sökmotorer.

  1. Öppna din webbläsare och börja söka efter online-broschyrer eller broschyr skapare i alla sökmotorer. Du kan lägga till fri vid slutet av din sökning om inte vill betala för något. Webbplatser som WG nätet broschyrer , Min kreativa butik eller Min broschyr är några av de bästa platserna där du kan skaffa programvara online broschyr skapare. När du väljer en webbplats, är det starkt rekommenderat att du läser deras villkor, instruktioner, feedback, tillgängliga mallar och liknande innan de ger personlig information såsom ditt namn och e-postadress. Detta kommer också att avgöra om du gillar vad de erbjuder eller inte. Om du inte är nöjd med sina konstruktioner eller om det finns något som är oklart, omedelbart gå vidare till nästa webbsida på din lista.
  2. Så fort du har en online broschyr skapare, läs noga igenom anvisningarna på hur man skapar broschyrer. Ofta kommer en guide eller en guide följer med dig varje steg på vägen. Det är verkligen lätt när du får kläm på det.
  3. När du klickat på startknappen, måste du välja vilken typ av broschyren som du skulle vilja göra. Ditt beslut bör baseras på syftet med din broschyr. Fråga dig själv varför du skapar en och varför? Du måste identifiera dessa svar. Det finns olika alternativ som du kan välja mellan. Det finns broschyrer för flygblad, adressetiketter, etc. Välj lämplig typ och gå vidare till nästa steg. Det finns tider som ett separat webbläsarfönster kommer fram så det är viktigt att du låsa den webbplats som du använder på din popup-blockerare inställning.
  4. Nästa steg skulle vara tema val. Många mallar kommer att finnas tillgängliga för din personliga eller affärsmässigt bruk. Allt du behöver göra är att välja en. Du kommer att bli glatt överraskad när du ser de intressanta mönster och olika färgkombinationer. Om du vill se hur mallen kommer att se ut, klicka på knappen "Förhandsgranska".
  5. När du är klar med temat, är det nu dags att mata in ditt meddelande. Eftersom det redan är en mall, är texten positioner teckensnitt, storlekar och färger redo att passa din valda temat. Allt du behöver göra är att skriva in texten på rätt fält. Oroa dig inte. Allt kommer att märkas så att du vet var din text kommer att placeras på broschyren.
  6. Du är nästan klar. När du är klar skriver i texten, förhandsgranska den färdiga produkten genom att klicka på knappen "Förhandsgranska". Du måste göra detta innan du skriver ut dem för att se till att temat meddelandet passar storleken bra tillsammans. Se till att du korrekturläst vad du skrev också. När du är nöjd med det övergripande utseendet kan du skriva ut nu genom att välja "Skriv ut"-knappen eller så kan du spara den direkt till datorn och har ett tryckeri göra kopior för dig.

Det finns en massor av saker som du kan göra när du skapar denna typ av annons på nätet. Gå nu ut och imponera på dina kollegor med ett professionellt utseende broschyr.