O2i

Hur man skapar bra pengar karma

Karma är sanskrit term för "handling." Vi har alla hört talas om begreppet karma användas på olika sätt men i huvudsak det hela handlar om att tro att allt som du gör, kommer det så småningom tillbaka till dig. Det liknar den gyllene regeln "gör mot andra vad du vill att andra ska göra mot dig", men det är också översätter inte bara för dina handlingar, och även dina tankar. Om du har positiva tankar, så skulle du locka positiva åtgärder. Och det finns inget bättre än att locka pengar via god karma. De enkla stegen nedan hjälper dig att komma in i rätt sinnesstämning för att locka extra pengar.

Hur man skapar bra pengar karma. Skriv och utvärdera.
Hur man skapar bra pengar karma. Skriv och utvärdera.

  • Skriv och utvärdera. Du kan börja med att lista ner vad kommer först in i ditt sinne när du tänker på din nuvarande ekonomi. Lista de känslor du känner, de ord som kommer in i ditt sinne. Sedan observera din lista - se om det är mer i den positiva eller negativa sidan av saken. Om det är mer i det negativa, då du måste börja tänka hur man förvandlar dessa till positiva känslor och tankar.
  • Beräkna och analysera. Nästa steg är för dig att lista ner alla dina inkommande och utgående kassaflöden. Du måste ordna dem i stora bitar av utgifter såsom verktyg, diverse kostnader och liknande. Uppskatta hur mycket pengar som spenderas på tillfälliga saker som födelsedagspresenter, helgen Äta ute och de improviserade kaffe resor butik. Då kan du analysera om vad du gör nu är tillräckligt för dig och dina anhöriga.
  • Glöm inte att vara tacksam. Om du upptäcker att du gör tillräckligt med pengar, glöm inte att vara tacksam för era välsignelser. Om allt du ser att du alltid kommer upp kort och att du kommer att behöva få extra inkomster för att göra din ekonomiska situation gynnsammare, då vara tacksamma för de möjligheter som kan komma din väg. Det är viktigt att ha en övergripande känsla av optimism eftersom rent negativa vibbar får du köra fast. Bli inte infångas i din egen sorg av din nuvarande ekonomiska situation.
  • Brainstorm för den lösningen. Istället för att tjura på din nuvarande situation, dra din strängar ihop och spendera din energi på att tänka på en väg ut ur saker. Tänk på en bra inspiration som hjälper dig att vara fokuserad på den lösning som du kom med. Det är bra att påminna dig själv om vad du försöker uppnå så att du inte tappar fokus.
  • Tro på det! Nu när du har gjort ditt arbete, är det dags att fast tro på det. Tänk på det resultat som du vill uppnå varje dag och föreställa dig att uppnå det. Snart kommer de krafter runt omkring dig verkar att samarbeta i den vision som du vill komma till.


Lycka till med era planer och alltid komma ihåg att om du tänker positiva tankar, tro på dina positiva tankar, så förr eller senare, kommer de inte bara vara tankar, men kommer att bli din verklighet.