O2i

Hur man ska förstå hemförsäkring

De säger att förebyggande är alltid bättre än att bota

De säger att förebyggande är alltid bättre än att bota. Sant. Men oavsett hur bra du tar hand om dina ägodelar och egenskaper, finns det fortfarande en möjlighet för förlust och skada. Du kan förhindra stöld eller brand, men du kan inte förhindra naturkatastrofer. Det är därför bortsett från att få en auto politik, att få hemförsäkring är ett klokt drag att skydda värdet på dina egenskaper mot någon skada. Komma informerad är det första viktiga steget när man reser hemförsäkring.

Hemförsäkring Defined

Hur man ska förstå hemförsäkring. De säger att förebyggande är alltid bättre än att bota.
Hur man ska förstå hemförsäkring. De säger att förebyggande är alltid bättre än att bota.

Hemförsäkring kan definieras på olika sätt beroende på din position eller försäkringsbolaget. Men ofta är hemförsäkring din säkerhet för innehållet i ditt hus, byggnaden, eller båda.

Hemförsäkring kan delas in i två allmänna typer: hushåll innehåll försäkringar och hushållens bygga försäkring. Kom ihåg att du alltid möjlighet att köpa dessa två hushåll försäkringar. Men alltid överväga din situation när man beslutar om att få en eller båda av dessa hushåll försäkringar.

1. Hushållens hemförsäkring.

Samtidigt.
Samtidigt.

Denna hemförsäkring täcker hela samlingen av Home Properties som kan tas bort så vi möbler, vitvaror, kläder, accessoarer och smycken. Du bör köpa denna typ av hemförsäkring om du hyr en plats eller lever med en vän eller familjemedlem.

Samtidigt

Samtidigt varierar politiken om hushållens hemförsäkring beroende på finansbolag. Detta fungerar nästan på samma sätt som i Bilförsäkringar. I de flesta fall försäkringsbolag täcker saker som du kan ta ut din plats som bärbara datorer, smycken eller kameror. De skador som omfattas av denna typ av försäkring omfattar vanligtvis stöld, brand, storm, upplopp, översvämning, explosion, blixtnedslag, och skador från djur, fordon och jordbävning.

Du kan alltid välja begränsad täckning om du vill ha billigare hemförsäkring. Men att göra detta är inte tillrådligt om du inte är väldigt säker på att du inte behöver en viss punkt i täckning.

2. Hushållens Building Försäkring.

Till skillnad från hushåll hemförsäkring täcker detta hemförsäkring alla inventarier i ditt hus. Täckning inkluderar alla rum i huset, Allmänt garage, bad, kök, väggar, tak, fönster, etc., allt som du inte kan ta när du flyttar ingår i hushållens byggnad försäkring. Denna försäkring täcker brand, blixtnedslag, explosion, jordbävning, stöld, flygplan, eller djur olycka. Täckningen beror också på din finansbolag eller den typ av hemförsäkring du köpt.

Hushållens byggnad försäkring är mycket viktigt om du bor i ditt eget hus. Men om du bara hyra, sedan lämna byggnaden försäkringen till din hyresvärd och hyresvärdinna. Du är aldrig skyldig att försäkra en byggnad som inte är din eller aldrig kommer att bli din.

Du bör förstå att dessa hushåll försäkringar inte täcker skador orsakade av vårdslöshet, precis som i Bilförsäkringar. Så om du vill få ut det mesta av din hemförsäkring, vare sig det byggnad eller innehåll, bör du göra regelbundet underhåll och reparation av dina tillhörigheter. Att göra detta kommer inte bara förlänga livet för dina egenskaper men kommer också att spara dessa saker från eventuella avslag från försäkringsbolag. Visst, vill du inte vara kvar utan något att vända sig till när katastrofer, brand eller stöld skada dina egenskaper.