O2i

Hur man samla in pengar till ett nytt hem

Ett hus är oftast en av de största investeringar som människor gör. Med ett hus, kan du känna dig trygg att du lever i ett hem som du kan ringa ditt eget, men du måste planera noga i förväg för att kunna höja tillräckligt med pengar för att betala av ditt nya hem. Här är hur.

Tid

Tid. Det finns några saker som du kan köpa på impuls, som ett par nya skor eller ens en bil för människor med en stor budget. Ett hus är dock något som du behöver för att göra utrymme för. Om du känner dig trygg i ditt jobb, kan du börja med en tidsram som varar bara sex månader. Annars kommer du att behöva mer tid för att spara upp på ett nytt hus.

Prisjämförelser

Hur man samla in pengar till ett nytt hem. Prisjämförelser.
Hur man samla in pengar till ett nytt hem. Prisjämförelser.

Prisjämförelser. Nästa, söka efter bostäder som du kan spara upp till. Börja med att välja en stadsdel som erbjuder bostäder i prisklass som du är bekväm med, och som har den typen av grannar som du kan leva med. Kontrollera kriminaliteten i närheten av ditt val, liksom andra funktioner, såsom tillgång till parker, lekplatser, sjukhus och skolor. Detta är särskilt viktigt om du planerar att slå sig ner permanent.

Budget. Nästa steg, skapa en budget. På budget, bör du inkludera alla kostnader som priset på huset, tjänster från människor som hjälper dig att få huset, och även rörliga kostnader. Nästa, lista ner alla de sätt på vilka du kan spara upp pengar och minimera utgifterna. Detta innefattar att skära ner på elräkningar, betala din skuld, maximera oavsett skattebefrielse gäller för dig, och även få ett andra jobb eller ett deltidsjobb.

Skuld

Skuld. Din skuld kommer att påverka hur du kommer att kunna betala ditt hus. De flesta husen idag köps på inteckning. Om du vill ha lägre priser, ska du betala alla dina skulder före undertecknandet av kontraktet. Skulderna kommer bara att visa hemmet säljaren att du inte kan hantera din ekonomi väl. Som en säkerhetsåtgärd, är en högre skattesats oftast ges till personer med högre skulder.

Prisjämförelser. Budget.
Prisjämförelser. Budget.

Elräkningar. Nästa, arbeta med att minska dina elräkningar. Kontrollera om din månatliga räkningar ökar plötsligt, vilket skulle kunna ge att några av dina apparater är i behov av reparation. Ibland kan en ökning av värme eller vatten räkningar vara ett tecken på att det finns en läcka i huset. Ett annat sätt att minska dina elräkningar är att använda gardiner för att hålla huset varmt under natten och sval under dagen. Om du bor i kallare områden, köpa tjockare kläder så att du kan minimerar användningen av värme i huset.

Slutligen, minimera utgifterna genom att undvika restauranger och köpcentra där du kan få frestas att köpa onödiga kläder, ett extra par skor, eller helt enkelt betala på mat. Kom ihåg att äta hemma kan du välja hälsosammare ingredienser som prissätts vanligtvis kostar en tredjedel av vad restauranger kommer priset för din mat.