O2i

Hur man säljer på loppmarknad

Loppmarknader är ett bra ställe att sälja begagnade och användbara föremål. I helgen eller månadsvis företag ger möjlighet att sälja varor antingen från din egen skräp garderob eller grossister där du kan få en affär. Om du följer dessa steg kan du sälja på loppmarknader och göra en vinst.

  1. Samla ditt lager. Bestäm vilka objekt du vill sälja och samla inventeringen. De mest lönsamma produkter tillgängliga på loppmarknader är kläder, böcker, bildelar, verktyg och smycken. Markera de objekt som du har bäst tillgång att köpa billigt så du kan göra det bästa resultatet på marknaden.
  2. Kontakta loppmarknad. När du vet vad du sälja måste du bestämma var. Kontrollera lokala tidningar för loppmarknader i ditt område. Kontakta sedan loppmarknaden för instruktioner om hur du registrera dig för att sälja på den marknaden. Ta reda på uthyrning av stånd avgifter och eventuella alternativ reklam.
  3. Fyll i och skicka rätt licenser och dokumentation. Fyll i pappersarbete som krävs för att sälja på den loppis. Om det krävs tillstånd för att sälja objekt i det området, se till att du har alla dina papper i ordning.
  4. Prissätta objekten rimligt. Ett av de enklaste sätten att göra en vinst på loppmarknaden är att erbjuda produkter med en stor rabatt. Till exempel erbjuder begagnade kläder för under fem dollar är en hel del som loppmarknad köpare sannolikt inte att missa. Prissätta dina objekt på en djup rabatt och etikett priset tydligt på varje objekt. Om du letar efter köpslående kan du markera priset upp lite högre men vara medveten om att vissa loppmarknad köpare är inte intresserad av köpslående, speciellt om du konkurrens ger en bättre affär.
  5. Annonsera. Vid större loppmarknader kommer det att finnas flera bås som erbjuder samma typ av varor för försäljning. För att locka köpare till din monter, se till att du har tillräckligt skyltar att marknadsföra dina objekt och placera dina varor för visning, så att de locka köpare.
  6. Ställ in och sälja. Anländer tidigt på marknadsdag så att du kan ställa in tabeller och dina objekt till salu. Sätta ett leende på läpparna och vara redo att komma ut och mingla med folk medan du sälja dina varor. En del av något bra försäljningsplanen kräver säljaren att komma ut och göra fint med kunderna. Även vid loppmarknaden bör du vara beredd att komma ut från runt disken och prata med folk. Sälj din personlighet och dina varor och du kan ta hem pengar varje gång.

Hur man säljer på loppmarknad. Kontakta loppmarknad.
Hur man säljer på loppmarknad. Kontakta loppmarknad.

Det är möjligt att sälja på loppmarknad och göra en vinst. Även om du kanske inte är redo att sluta ditt vanliga jobb, med lite planering och hårt arbete kan du göra loppmarknaden ger en betydande andra inkomst.