O2i

Hur man säljer objekt på Yahoo auktioner

Yahoo! Auktioner skapades för att köra mot en annan stor auktion webbplats, eBay. Precis som eBay, Yahoo! Auktioner skapa en miljö för köpare och säljare att mötas varandra. Men till skillnad från eBay, frågar inte köparen för någon avgift. Det genererar intäkter genom annonser. Även om det är fallet, är Yahoo! Auktioner fortfarande en säker online-auktion miljö för både köpare och säljare. Som säljare måste du uthärda hårdare krav på säkerhet. Du kan inte bara sälja ditt objekt utan att genomgå följande steg:

Hur man säljer objekt på yahoo auktioner. Anmäl dig för yahoo!
Hur man säljer objekt på yahoo auktioner. Anmäl dig för yahoo!

  • Registrera. Du kan inte registrera dig för att Yahoo! Auktioner utan Yahoo! -konto. Prenumerera ett Yahoo!-användare först och sedan gå till registreringssidan för Yahoo! auktioner . Följ bara instruktionerna på skärmen när du registrerar upp. Detta innebär att fylla upp formulär och bekräfta den e-postadress du har angett. Kontrollera din adress Yahoo e-post för att bekräfta e-post. Tillsammans med det är länken, som kommer att bekräfta din registrering.
  • Anmäl dig för yahoo! Plånbok och kontrollera kreditkort. Köparna kommer att känna sig mer skyddade och säkra transaktioner med dig om du har ett verifierat kreditkort. Anmäl dig för Yahoo! Plånbok, som liknar PayPal. Genom detta kan du kontrollera ditt kreditkort och öka ditt förtroende betyg som säljare.
  • Logga in på yahoo! auktioner konto. Bekanta användargränssnittet, funktioner och hantera din online-auktion butik. Du vill att det ska vara lika välkomnande som möjligt för potentiella köpare. Du kan ladda upp din bild, redigera din profil och bläddra igenom aktuella objekt. Om du gör det kommer att ge dig en uppfattning om hur man effektivt marknadsföra dina produkter.
  • Publicera objekt till salu. Leta efter "Skicka posten" länken. På nästa sida kommer att låta dig välja rätt kategori för ditt objekt. Fyll i ansökan sida med nödvändig information om objektet. Du kan ladda upp ett foto av objektet, objektets rubrik, beskrivning, din försäljning politik, sjöfart information, start priser och auktion längd. Anpassa andra säljande alternativ också bygger på vad du föredrar som minsta budgivaren betyg, automatisk förlängning, reservationspris, sälja pris, vilket tidigt nära, och automatisk inlämningen. Notera att Yahoo! Auktioner är perfekt för bara ett objekt. Men du kan också välja objektets kvantitet om du har fler än en. Kontrollera och kontrollera igen den information du har gett. Se till att du har lämnat korrekta uppgifter innan du skickar varan.
  • Förhandsgranska objektet för auktion. Förhandsgranskningssidan för ditt objekt visas upp efter att fylla i ansökan sidan. Använd den som om du är en potentiell köpare. Läs beskrivningarna och annan viktig information. Kontrollera också de medföljande länkar och foton. Ibland finns det dåliga länkar och felaktig bild. Gå tillbaka till inlämning sidan om du har något att förändras. Skicka åtgärden genom att klicka på knappen "Skicka" om du redan är säker på noteringen.


Objektet lever nu på Yahoo! Auktioner

Objektet lever nu på Yahoo! Auktioner. Potentiella köpare kan nu se den. Kontrollera det igen och se om du behöver ändra något. Du kan fortfarande ändra börsnotering information även efter att ha lagt på sidan. Också marknadsföra objektet på auktionen med andra medel som att skicka e-post eller dela länken till ditt sociala nätverk webbplats. Vänta tills köpare att bjuda och se till att kontrollera ditt objekt i listan då och då. Rymma frågor så snart som möjligt. Var rättvis i alla lägen med dig själv och med de potentiella köparna. Kontrollera alltid köparens anseende före transaktionen. Detta är bara ett av många sätt att skydda dig mot bedragare.