O2i

Hur man säljer försäkringar grupp hälsa

Sälja försäkringar grupp hälsa kan vara en mycket lukrativ karriär. Om detta är en karriärväg som du vill ta, här hur du kan gå till väga så att du kan sälja försäkringsgrupp hälsa.

  • Få de nödvändiga statliga tillstånd. Innan du kan köra någon typ av försäkring, de flesta stater kräver att du får den nödvändiga utbildningen och klara licensiering examen. Du måste ha ett visst antal pedagogiska timmar under bältet för att kunna ta provet. Dessutom, för att kunna förnya din licens, måste du ha ett visst antal nödvändiga fortbildning klasser.
  • Bestäm om du vill vara en mäklare eller arbeta som en direkt agent för ett specifikt företag. Det finns två vägar att gå om att sälja försäkringar grupp hälsa. En är att bli en mäklare och den andra som en direkt medel. Om du är en mäklare får du tillgång till olika företag sjukförsäkring som du kan erbjuda dina kunder. Detta kan ge dig den flexibilitet du behöver så att du har något att erbjuda alla. Å andra sidan, som en direkt agent, har du mer trovärdighet och du kommer att arbeta enbart för att sälja produkter från företaget du arbetar för. Båda typerna är grundade kommissionen, även om det kan vara svårare att etablera dig själv som en mäklare eftersom du behöver för att bygga ditt eget företag rykte för att bli framgångsrik.
  • Studera olika planer du erbjuder. Innan du kan sälja något, du behöver veta vad det handlar om. Lär nyanserna och detaljerna i din produktplaner. Om det finns mer än en typ, vara redo att förklara fördelar och nackdelar med var och en. Du måste kunna förklara skillnaderna mellan olika typer av planer och göra nödvändiga förslag baserat på de krav som kunden.
  • Kontakta personalchef för olika företag. För att kunna sälja måste du prata med de människor som fattar besluten för de anställda. Ditt första steg är mänskliga resurser. Du kan även göra en kall samtal och göra en kort spiel. Att få ett möte är avgörande för att få din fot i dörren. Det kommer också att hjälpa dig att bygga en relation med kunden. För att få en lista på chefer och företag, kan du köpa en lista från en databas eller svara på frågor.
  • Ställ ett möte. Utnämningen är det dags att skapa rapport och även göra din presentation. Var beredd att lyssna på kunden så att du kan anpassa en plan som är specifik för deras behov. Få nödvändig information i förväg så att du kan lägga fram ett förslag på grundval av företagets uppgifter. Du behöver antalet anställda i bolaget och du kan också fråga i förväg vilka funktioner de vill för sin hälsa plan.
  • Ha tålamod. Att en försäljning tar tid, speciellt när du säljer en grupp plan. Göra de nödvändiga uppföljning samtal men inser att vissa svar kommer att ta tid.


Det är viktigt att du alltid förhålla dig på ett professionellt sätt

Hur man säljer försäkringar grupp hälsa. Få de nödvändiga statliga tillstånd.
Hur man säljer försäkringar grupp hälsa. Få de nödvändiga statliga tillstånd.

Det är viktigt att du alltid förhålla dig på ett professionellt sätt. Vara personliga så du kan få andra människor att koppla av i din närvaro. Du ska kunna etablera rapport med olika människor och lära sig att vara flexibel med de krav som kunden. Du kan vara framgångsrik som en sjukförsäkring mäklare så länge du har en utåtriktad personlighet, är du organiserad och förblir konstant i att hålla kontakten med dina befintliga kunder och skapa nya kontakter för flera framtida försäljning.