O2i

Hur man säljer dina saker på amazon.com

Vill du ha lite extra pengar? Tja

Vill du ha lite extra pengar? Tja, vem gör inte det? Just nu är det viktigt att vi lär oss att härleda intäkter från saker som vi annars inte skulle ha fått en andra titt på, t.ex. saker som ligger runt vårt hem. Detta är speciellt en bra idé om du har bestämt dig för att förenkla ditt liv och bli av med överskottet saker som bara belamra ditt hus. Så om du bestämmer dig för att sälja dina grejer, är ett av de sätt du kan göra detta genom att sälja den på Amazon.com. Läs vidare om några detaljer:

Hur man säljer dina saker på amazon.com. Skapa ett amazon konto.
Hur man säljer dina saker på amazon.com. Skapa ett amazon konto.

  • Skapa ett amazon konto. Logga in på amazon.com och klicka på "börja här" längst översta delen av skärmen. Följ de enkla instruktionerna för att skapa ett konto och du bör vara redo!
  • Organisera dina grejer och bestämma vilka som är bra för att sälja. Försök att titta på dina objekt med ett objektivt och visa och fråga dig själv, "Skulle jag köpa detta om jag var en kund?" Överväga att sälja objekt som är i utmärkt skick, eller de som behöver mindre reparationer endast (göra dessa reparationer). Göra en del forskning om vilka typer av objekt som vanligen säljs - och köpte - på Amazon. Om du har tidigare ägda elektroniska föremål såsom mobiltelefoner, kameror, etc, som fortfarande är i gott skick, vet att dessa är "heta" objekt som har höga chanser säljs över Internet. Några andra punkter som har relativt höga säljkurser inkluderar äkta guld / silver smycken (eller sådana som är gjorda av ädelstenar), märkeskläder och skor (antingen high-end eller varumärken mellanregister), och sällsynta böcker, målningar och minnessaker av en viss epok. Ta en noggrann titt runt ditt hem och du bara kan upptäcka en skatt som du inte visste att du hade.
  • Ställ ett rättvist pris på dina objekt. När du har dina varor organiseras, kom ihåg att det pris du in på dem kommer att göra eller bryta en försäljning. Ta dig tid till forskning om liknande, tidigare ägda föremål över Amazon och se prisutvecklingen, om du verkligen vill sälja dina varor snabbt kanske du vill prissätta dina objekt lite mindre än normen.
  • Ta bra bilder av dina produkter. Använd en högupplöst SLR kamera för att ta attraktiva bilder på dina produkter. Vet att många Amazon kunder tenderar att förbigå produkter som inte har medföljande bilder. Om din produkt har en del brister, se till att du fotografera det också. Det viktiga är att du är ärlig om tillståndet för din produkt, åtminstone så att du inte kommer att få negativ feedback som en leverantör.
  • Skriv din produkt beskrivning. Återigen bör du vara mycket ärlig om hur du skriver din produkt beskrivning. Kom ihåg att även om upp till försäljning via Internet är att du får ha en mycket bredare publik tillgång är nackdelen att de inte kommer att kunna undersöka din produkt själva. Göra det lättare för dina kunder genom att vara mycket tydlig på dina beskrivningar - inte bara använda beskrivningarna som en annons, men gör det en punkt att verkligen illustrera produkten till dina kunder.


Där har ni det

Där har ni det! Dessa är några av de riktlinjer att komma ihåg om du är intresserad av att sälja dina grejer över på Amazon.com. Du bör också göra ett bankkonto och leverans kreditkortsinformation till Amazon för att börja sälja. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!