O2i

Hur man rekryterar joint ventures och närstående

Internet marknadsföring är big business och kan vara mycket givande om du utvecklar och öva rätt teknik i att hitta affiliates och joint venture deltagare att lansera och marknadsföra din produkt eller tjänst. Det finns tusentals Internet medlemsförbund söker nya och innovativa produkter och tjänster på marknaden och joint riskkapitalister som är villiga att samarbeta med våra utvecklar din produkt.

  1. Den första ordern av verksamhet är att utveckla en produkt eller tjänst som kommer att ge konsumenterna en ny uppsättning fördelar. Det finns flera produkter som säljs på nätet och konkurrensen kan vara hård. Din produkt ska ha en Unique Selling Proposition och bör ge svar på frågor och vill att konsumenterna försöker tillfredsställa.
  2. Få ett professionellt team för att bygga din webbplats inriktad på e-handel och syftar till att din målgrupp. Din webbplats bör visa dina produkter och produktens unika egenskaper och fördelar bör räknas. Köpa tjänster från en bra hemsida copywriter att skriva intressant innehåll för din webbplats. Det ska vara lätt att navigera och kommer länkar till din kontakt sida och kontaktinformation från varje sida. Du bör ha en fungerande telefonnummer och en legitim fysisk adress. Se till att dina papper fungerar för ditt företag och produkter är i ordning.
  3. Köp reklamplats på webbplatser som är relaterade till din produkt eller tjänst. Använd andra traditionella reklam och marknadsföring metoder för att göra dig produkt känd. Skapa en e-postlista för din egen eller köpa en e-postlista för din målgrupp och skicka dem din produkt och broschyrer tjänster.
  4. Leta efter medlemsförbunden genom att anmäla dig som en handlare i Clickbank eller PayDotCom . Affiliates skanna ofta dessa platser i jakt på nya produkter och tjänster att sälja. Lär villkoren för varje webbplats och välja de som passar dig bäst. Ta hänsyn till alla de tjänster som ingår när du registrerar dig som handlare. Välj att en med de mest service som fungerar för dig med mindre ingripande så att du kan fokusera mer på verksamheten sidan av saken och utveckla din produkt vidare eller skapa nya produkter.
  5. När du har etablerat din marknadsföring dotterbolag, söka efter samarbetspartners. Samarbetspartners fungerar också som marknadsföring partner med en stor skillnad. Affiliates närmar dig eftersom de vill sälja din produkt. Du närmar dig joint venture partners för att be dem att sälja dig produkter eftersom de kan ge ett stort värde till din produkt eller tjänst. Få din produkt redo för lansering och förbereda dina joint venture förslag, broschyrer produkt, varuprover, produktpresentationer och dina visitkort. Delta i konferenser och seminarier för din nisch. Detta är en av de platser där du sannolikt kommer att träffa potentiella samarbetspartners. Identifiera att folk som du vill etablera avtal med och söka bakgrundsinformation. Dessa är mycket viktiga eftersom isbrytare och konservöppnare konversation.
  6. Hitta potentiella samarbetspartners kräver en annan strategi skräddarsydd passform för varje typ av partner. Utveckla ditt förslag i enlighet med deras egen nisch och förmåner redovisa de de kommer att få när de med dig i din produktlansering. Det bör vara mycket övertygande. Förslaget ska skickas per e-post. Träna siffrorna och presentera dem med något mycket lukrativ i gengäld för sitt partnerskap. Allt bör inriktas på vad de kommer att få ut av partnerskapet. Och du måste köra de villkor de kommer in när de beslutar att arbeta med dig.
  7. Om de har nyhetsbrev, registrera dig för att gå med i deras sändlista. Du kan rikta flera potentiella samarbetspartners på detta sätt. Du kan få värdefull kontaktinformation från sina nyhetsbrev för att bana väg för att få kontakt och skicka ditt förslag. Lämna kommentarer på forum där du vet samarbetspartners ofta göra kommentarer eller om de är medlemmar.
  8. Skicka ditt produktlansering i en av de få platser som finns tillgängliga där du har rätt att bjuda in potentiella samarbetspartners för att stödja din produkt lansering. Kolla in Jvnotifypro webbplats för att visa inlägg och registrering.

Det kommer hjälpa dig mycket att göra en lista över dina riktar sig till konsumenter

Hur man rekryterar joint ventures och närstående. Den första ordern av verksamhet är att utveckla en produkt eller tjänst som kommer att ge konsumenterna en ny uppsättning fördelar.
Hur man rekryterar joint ventures och närstående. Den första ordern av verksamhet är att utveckla en produkt eller tjänst som kommer att ge konsumenterna en ny uppsättning fördelar.

Det kommer hjälpa dig mycket att göra en lista över dina riktar sig till konsumenter - primär, sekundär och tertiär. Identifiera även nischmarknader som du vill rikta att hjälpa dig i valet av affiliate marknadsförare. Lär dig allt du kan om de potentiella samarbetspartners som du vill samarbeta med och göra allt pappersarbete innan du produkt eller tjänst går live.