O2i

Hur man planerar realinkomsterna fastighetsmäklare och kostnader

Att vara en fastighetsmäklare är inte billigt

Att vara en fastighetsmäklare är inte billigt. Shuttling till och från öppet hus, kundmöten, och kontoret kan vara ganska dyra. Och eftersom de flesta fastighetsmäklare kategoriseras som oberoende entreprenörer, de har ingen fast inkomst att förvänta sig varje månad som tjänstemän gör. Som sådan är det viktigt för fastighetsmäklare att noggrant planera sina inkomster och utgifter.

Om du är en fastighetsmäklare planerar din intäkter och kostnader

Hur man planerar realinkomsterna fastighetsmäklare och kostnader. Att vara en fastighetsmäklare är inte billigt.
Hur man planerar realinkomsterna fastighetsmäklare och kostnader. Att vara en fastighetsmäklare är inte billigt.

Om du är en fastighetsmäklare planerar din intäkter och kostnader, är det första du behöver göra bestämma dina personliga levnadskostnader. Detta inkluderar din mat, husrum och fritids kostnader. Var ärlig i beräkningen dina personliga utgifter. Om du är gift och får ekonomiskt stöd från din make, så dina personliga utgifter kommer att bli lägre.

När du har stått för dina personliga utgifter

När du har stått för dina personliga utgifter, då kan du formellt börja planera din intäkter och kostnader som en fastighetsmäklare. Det är definitivt lättare att beräkna dina inkomster och utgifter om du har varit en fastighetsmäklare för mycket någon gång eftersom du kan ge en ungefärlig siffra på hur mycket du tjänar och spenderar på en månad. Din inkomst kommer till stor del beror på din förmåga att sälja hus och kommer i hög grad varierar. Men om du i genomsnitt en försäljning per månad kan du projicera enkelt den inkomst du får från din provision. Den allmänna råd är att göra en försiktig uppskattning av din inkomst.

Dina kostnader kommer också vara lätt att uppskatta eftersom allt skulle ha normaliserats vid det här laget. Se till att du inkluderar alla kostnader som du ådrar under genomförandet av ditt företag. Vanliga utgiftsposter för fastighetsmäklare inkluderar följande:

  • Lokal styrelse fastighetsmäklare avgifter och medlemsavgifter
  • Passerkort och lås
  • Fel och försummelser försäkringar
  • Hälsa och bilförsäkring
  • Teknik avgifter, inklusive röstbrevlåda, internet, datorer, et cetera
  • Marknadsföring avgifter
  • Transportkostnaderna
Om du är en fastighetsmäklare planerar din intäkter och kostnader. När du har stått för dina personliga utgifter.
Om du är en fastighetsmäklare planerar din intäkter och kostnader. När du har stått för dina personliga utgifter.

I händelse av att du just har börjat med din fastighetsbranschen, då du kommer att märka att det finns nästan ingen inkomst kommer in under de första månaderna, särskilt om du inte har gjort en försäljning ännu: Ovanpå kostnaderna som nämns ovan, du kommer att få betala för följande.

  • Fastigheter School
  • Statligt Ansökan och / eller Exam Avgifter
  • Statligt licensavgift

När du har beräknat dina inkomster och utgifter

När du har beräknat dina inkomster och utgifter, så kan du nu göra en budget för ditt fastighetsbranschen. Fråga dig själv denna fråga. Är min inkomst större än mina utgifter, om så är fallet, då är du i en bra position. Men om din bekostnad är högre än din inkomst, då är det dags att ta en närmare titt på dina utgiftsposter och hitta sätt att minska dina utgifter. Det är här din budgetering kommer in

Du kan använda ett kalkylblad för att spåra dina intäkter kostnader

Du kan använda ett kalkylblad för att spåra dina intäkter kostnader. Det är ett dyrt sätt att övervaka dina inkomster och utgifter. Det finns också gott om gratis mallar för planering en fastighetsmäklare intäkter och kostnader på Internet. Titta dem och avgöra vad som är bäst för dig. Kom bara ihåg att hålla en kopia om något händer med de ursprungliga filerna.