O2i

Hur man planerar ett företagsevenemang utbildningstillfälle

Utbildning av anställda är en viktig och nyttig aktivitet för alla organisationer oavsett stor eller liten. Det håller din arbetskraft à jour med de förändrade trender i branschen och up-to-date med den nya tekniken. Det kan öka medarbetarnas motivation, öka effektiviteten, förbättra strategier, och kan öka avkastningen på investeringen. Din personal och företaget som helhet fortfarande är konkurrenskraftig och mycket utrustad med de kunskaper och verktyg som behövs för att uppfylla företagets mål och syften.

Hur man planerar ett företagsevenemang utbildningstillfälle. För att säkerställa att ditt företags utbildningstillfälle går som planerat.
Hur man planerar ett företagsevenemang utbildningstillfälle. För att säkerställa att ditt företags utbildningstillfälle går som planerat.

Träningar kan initieras för en mängd olika skäl. Det kan vara avsedda för en anställd eller för hela laget i en viss avdelning. Normalt är en utbildning som krävs som en del av utvecklingsprogrammet för att genomföra ett nytt system performance management, för att hjälpa en person kvalificera sig för en förändring i rollen eller positionen, för att indikera ett behov av prestanda förbättras, och att träna om specifika ämnen eller färdigheter hos andra. Oavsett dina skäl för att genomföra en företagsutbildning händelse, vet att det kräver ordentlig planering. Följande är tips som hjälper dig i dina förberedelser.

  1. Deltagare. Vem kommer att delta i evenemanget? Kommer det att finnas deltagare från bortrest? Hur många förväntas? Svaren på dessa frågor kommer att hjälpa dig att avgöra den perfekta inställningen och plats för händelsen. Storleken på dina deltagare kan eller inte kan kräva att du bokar en plats utanför din byggnad lokaler.
  2. Venue. Hitta en plats som är lätt tillgänglig för alla deltagare. Närheten av platsen till deltagarna och transportförbindelser måste beaktas. Om boende behövs, hitta hotell nära utbildningen plats. När du väljer en plats för utbildning, bestämma anläggningar som ingår. Se om platsen ger nödvändig audiovisuell utrustning såsom LCD projektor, bred skärm, DVD, whiteboard, mikrofon, etc. Andra saker du behöver tänka på är storleken, komfort och design av en plats för att se till att ditt val är främjar utbildning .
  3. Material. Förbereda de nödvändiga material eller handböcker som behövs för utbildningen händelsen. Se till att alla deltagare får en.
  4. Inbjudningar. Skicka ut postinbjudningar tydligt ange datum, tid, plats, gästtalare, och omfattas av utbildningen. Om det finns ett behov av pre-registrering, vara tydlig på processen. Specificera att utbildningsmaterial kommer att tillhandahållas och att förfriskningar skall betjänas.
  5. Mat. Kontrollera med en plats om de tjänar förfriskningar samt, om inte hyra en matleverantör. Förbered frukost, lunch, mellanmål och middag beroende på tid och utbildningens längd.

För att säkerställa att ditt företags utbildningstillfälle går som planerat

För att säkerställa att ditt företags utbildningstillfälle går som planerat, kontakta din högtalare, matleverantör, och plats för att bekräfta tillfället en vecka innan den schemalagda händelsen. Kom utbildningsdag, vara säker på att komma fram till platsen innan för att kolla om allt är i ordning. Kontrollera anläggningarna särskilt audiovisuell utrustning för att vara säker på att alla krav är fungerande. Kontrollera också att en skyltning publiceras på ingången till arenan visar schemat av händelsen.