O2i

Hur man planerar ett företag picknick

Om du driver ett företag sedan en av de mer viktiga saker du behöver göra är att belöna dina medarbetare för allt det hårda arbete de lägger i. Du kan ge de anställda bonus och andra ekonomiska incitament, men många anställda svarar bättre på mer intima belöningar såsom fester och utflykter. Visa din uppskattning till de anställda genom att skapa ett företag picknick är också ett bra sätt att ge tillbaka till dem. Denna artikel kommer att hjälpa någon som är ansvarig för att planera ett företag picknick.

Steg 1

Ange ett datum. Det svåraste att göra är att plocka ett datum som de flesta människor kan delta. Detta kan ta lite tid att besluta om, men ger några alternativ till vad dagarna skulle vara bäst och välja den dag som de flesta människor kan delta. Det kommer alltid att vara ett datum att någon inte kan delta så att inte försöka göra det perfekt för alla.

Steg 2

Hur man planerar ett företag picknick. Ange ett datum.
Hur man planerar ett företag picknick. Ange ett datum.

Välj en plats. När du har ställt in datum för picknick och har en idé om vem som kan delta, kan du gå vidare med att boka eller välja en plats att ha picknick. Du måste bestämma vad som är bäst för alla. Se till att den är i ett relativt centralt läge. Du kommer också vill bestämma om det behöver vara inomhus eller utomhus.

Steg 3

Bestäm om anställda ska få gäster. Många anställda kanske tror att detta picknick är för sin familj eller vänner. Var noga med att meddela vem som får delta. Du vill verkligen inte att planera för 25 personer och sluta med 100 personer dyker upp.

Steg 4

Välj mat och dryck. Visst du kommer att behöva för att ordna mat och dryck för alla människor att delta i picknicken. Det finns några sätt du kan gå om att planera detta. Du kan ha alla ta något och göra det till en form av knytkalas, kan du ha allt under förutsättning att de gäster som företaget eller du kan göra en kombination av båda. Något sätt är en bra idé, men se till att mat och dryck del av picknick fullgott och kommuniceras till gästerna.


Steg 1. Välj en plats.
Steg 1. Välj en plats.

Ett företag picknick är ett bra sätt att visa tack gentemot dina anställda, och det ger dem en tid att träffa några av sina medarbetare på ett icke-arbete inställning. Använd några av dessa tips nästa gång du planerar ett företag picknick.