O2i

Hur man planerar ett affärsmöte på en golfbana

Golf, tack vare Tiger Woods förmåga och framgång, är nu anses vara en av de mest populära sporterna i USA Det är inte ovanligt att hitta barn som lär sig spela golf, eller äldre tee off på den gröna i deras äldreboende. Och golf är utan tvekan spelet i valet för affärsmän, chefer, och de strävar efter att vara chefer. Det är inte ovanligt att hitta män med makt diskuterar affärer på golfbanan är klubbhuset i väntan på sin golf kompisar att komma fram.

Hur man planerar ett affärsmöte på en golfbana. Antal deltagare.
Hur man planerar ett affärsmöte på en golfbana. Antal deltagare.

Dessutom är fler och fler företag väljer att hålla sitt årliga möte eller företagsevenemang på golfbanor och anläggningar varje år. På samma sätt är arrangörer av stora konferenser, kongresser och föreningens årsmöten planerar evenemang centrerade på golf resort. Detta är anledningen till golfbanor i landets klubbar uppgradera sina anläggningar för att inkludera mötesrum och konferensanläggningar.

Så om du planerar ditt företags out-of-town allmänna företagsklimatet montering eller möte, överväga att göra det på en country club med golf anläggningar eller i en golf resort. Men innan du gör en bokning, här är några saker du bör tänka på först.

Antal deltagare

Antal deltagare. Bestäm det maximala antalet deltagare så att du kan planera logistiken för evenemanget. Skicka ett kontor PM ber personalen att bekräfta deras tillgänglighet och närvaro vid evenemanget. Du behöver denna siffra för att välja konferensrummet som du vill använda och att reservera rum du behöver under hela evenemanget. Du kommer också att behöva lämna detta nummer till den som tillhandahåller mat och dryck för dina deltagare.

Plats eller plats

Plats eller plats. Schema av aktiviteter.
Plats eller plats. Schema av aktiviteter.

Plats eller plats. Även om det kan vara att föredra att välja en plats så långt bort från arbete som möjligt, måste transport logistiken också övervägas. Ska du ge en busservice för alla deltagare? Är golf resort eller country club är villiga att shuttle deltagare från ett utsett pick-up-point till utväg själv? Din främsta övervägande här är att underlätta för deltagarna.

Schema av aktiviteter

Schema av aktiviteter. Det är viktigt att veta vilka aktiviteter kommer att hållas så nödvändiga logistiken kan beredas i förväg. Kommer det att finnas presentationer eller är det bara ett formellt möte? Kommer det att finnas flera sessioner eller möten som hålls samtidigt? Kommer underhållning anordnas i mellan sessioner? Vilken tid kommer deltagarna att kunna tee off? Dessa är bara några frågor som en planerare har att hantera.

Budget. Det är lätt att ryckas planerar en out-of-the-office möte, eller en out-of-town företagsevenemang. Som sådan, är det en bra idé att ha en uppfattning om hur mycket företaget är villig att spendera på en sådan händelse. Detta kommer att fungera som din guide i att välja en plats och göra de nödvändiga förberedelserna. Kom dock ihåg att oavsett hur stor eller liten din budget är, bör du vara beredd att göra lite köpslående.

Dessa är bara några saker som du behöver tänka på när du planerar ditt företags verksamhet möte på en golfbana eller golf resort. Du kan lägga till dina egna överväganden när du planerar ditt eget evenemang.