O2i

Hur man överför kreditkort skuld att undvika ränta

Förr eller senare kommer du att missa en kortbetalning

Förr eller senare kommer du att missa en kortbetalning. Det är också en möjlighet, om du inte medvetet hantera din ekonomi som vissa människor gör, att du inte kommer att kunna göra en månatlig betalning. Slutresultatet är detta: om du inte får smart med din ekonomi kreditkort och hantera din skuld kreditkort, kommer du så småningom få fast i det hals-djup. Nej, inte med de inköp du gör med ditt kreditkort, men med de månatliga återkommande räntekostnader som föreningen varandra. Det är inte något någon vill ha fastnat i, särskilt om de har flera kreditkort.

Så fråga dig själv dessa frågor

Så fråga dig själv dessa frågor. Har du skuld kreditkort som har en hög andel återkommande straffavgifter? Har du kort med en högre ränta än andra kort? Om du svarat ja på någon av dessa frågor, då är det dags att få smart och börja planera hur man överför kreditkort skuld att undvika ränta.

Förutsatt att du bara har ett enda kort

Förutsatt att du bara har ett enda kort, är det första du bör göra försök prata med kundservice om omstrukturering av skulden. Om kortet bolaget vägrar att anse att, så ska du börja leta runt för andra kreditkortsföretag som erbjuder tjänster skuldöverföringen. Att göra en Google-sökning på orden "kreditkort skuld överföring" bör ge dig en aning om vad som finns där ute. Bry dig inte om de första länkarna, som de kommer förmodligen vara hur-tos på skuldöverföringen. Den verkliga kött börjar vanligtvis omkring 5-8 länkar ner resultaten söksida.

Med flera kort, är det första du behöver göra för att konsolidera alla dina skulder. För att göra detta måste du ansöka om ett nytt konto med ett annat kreditkort som erbjuder noll ränta på kreditkort skuld överföringar. Som du kommer att ta reda på, om du inte har gjort det Google-sökning ännu, det finns en hel del kreditkortsföretag med pågående erbjudanden om noll kredit procent ränta kort skuld överföringar för nya konton.

Hur man överför kreditkort skuld att undvika ränta. Förutsatt att du bara har ett enda kort, är det första du bör göra försök prata med kundservice om omstrukturering av skulden.
Hur man överför kreditkort skuld att undvika ränta. Förutsatt att du bara har ett enda kort, är det första du bör göra försök prata med kundservice om omstrukturering av skulden.

Ta en stund för att beräkna den totala skulden kreditkort du har. Om det är över 2240€ kommer du antagligen behöva söka mer än en kort med samma eller liknande erbjudanden för att täcka allt. Du måste göra detta eftersom de flesta kreditkortsföretag kommer inte att tillåta dig att välja din gräns kreditkort när du utnyttja noll-ränta erbjudande.

Nästa sak du behöver göra är att få dessa ansökningsblanketter fylla i dem, bifoga alla nödvändiga dokument och skicka dem. Program bearbetning vanligtvis tar 1-3 veckor, beroende på kreditkortsföretaget så se till att inte glömma förfallodag på alla dessa skulder. En annan missade uppsättning minsta betalningar till ditt befintliga kreditkort eller de företag bara kan spåra ur din ansökan.

Medan du väntar på feedback på dina program

Medan du väntar på feedback på dina program, bör du göra en lista över allt du skulder med kort. Prioritera alla de med hög ränta. Det är de som ska överföras först. Mixa och matcha resten av dina skulder med dessa hög ränta skulder så att du kan balansera fördelningen av ditt kreditkort skuld mellan de nya korten du sökt.

Här är några saker att ta till sig när du gör en överföring kort skuld för att undvika ränta:

  • Du kommer fortfarande att betala din befintliga skulder. Lösningen som presenteras här kan du bara stoppa de gamla straffavgifter från ytterligare nedbrytande din ekonomi.
  • Läs hitta utskrift av varje nytt kort du får. Du kommer förmodligen inte vill använda dessa nya kort för inköp eftersom kortet företaget inte tillåter dig att betala för de nya inköpen tills överförda skulden är helt betald. Dessutom kommer räntekostnader för eventuella nya inköp sannolikt högre. Få en annan kort med rimliga räntor för regelbundna inköp.
  • Lär av dina misstag. Om detta kreditkort skuld mardröm började på grund av ett tvångsmässigt begär att köpa saker, är det dags att få professionell hjälp att bli av med det.
    Förr eller senare kommer du att missa en kortbetalning. Med flera kort, är det första du behöver göra för att konsolidera alla dina skulder.
    Förr eller senare kommer du att missa en kortbetalning. Med flera kort, är det första du behöver göra för att konsolidera alla dina skulder.