O2i

Hur man organiserar en loppmarknad

Det är en bra idé att organisera en loppmarknad

Det är en bra idé att organisera en loppmarknad, så att du kan bli av med saker som du inte längre behöver hemma men ändå kan vara användbara för andra människor. Detta kommer också att få lite pengar som du kan spendera på andra saker som du behöver. Organisera en loppmarknad är inte så svårt som du tror. Följ dessa tips för att organisera en framgångsrik loppmarknad.

  • Samla objekt att sälja. Samla alla objekt som du kommer att sälja för loppmarknad. Inspektera dem en efter en för att se om de fortfarande är i gott skick. Du vill ge saker som folk kommer att betala för. Inkludera leksaker, möbler, kläder, accessoarer, prydnadsföremål, objekt kök, utrustning och andra objekt som du har hemma.
  • Prissätta objekt. Nästa steg är att prissätta objekt. Forskning om det ursprungliga priset för de objekt som du kommer att sälja. Efteråt avgöra hur mycket du kommer att prissätta dem efter tillstånd av objekten. Se till att du prissätta dem rätt. Ingen kommer att köpa ett objekt som är prissatt för högt men du också vill inte prissätta den för lågt. Ge prislappar på varje objekt för att förbereda dem för att sälja.
  • Annonsera på loppmarknad. Reklam är viktigt om du vill ha en massa människor att besöka din loppmarknad. Du kan skriva ut flygblad och affischer och lägga upp dem runt kvarteret. Bjud in dina vänner och familj genom mun till mun. Du kan också lägga upp inbjudningar till garaget försäljning på sociala nätverk och din egen webbplats om du har en. Var noga med att ge plats, datum, tid och de objekt som kommer att vara till försäljning. Ge en karta bara för att vara säker.
  • Ställ in objekten. Ge tabeller och skapa de objekt som du kommer att sälja. Se till att organisera dem i kategorier, så att människor kommer att ha en lätt tid att gå igenom dem och hitta vad de letar efter. Ställ tabellerna från varandra för att lämna plats för gästerna att gå.
  • Begära hjälp från någon. Om du har en massa föremål till försäljning, är det bäst att få någon att hjälpa dig under loppmarknad. Låt dem människan olika delar av loppmarknad. Utse någon att vara kassören för dagen.
  • Loppmarknad. Ställ in tidigt under loppmarknad så att allt kommer att vara på plats när besökarna kommer. Gå runt, underhålla gästerna och fråga dem om de behöver hjälp med något. Tacka de människor som kommer till din loppmarknad.


Följ dessa tips och du kommer säkert att ha en lyckad loppmarknad

Hur man organiserar en loppmarknad. Samla objekt att sälja.
Hur man organiserar en loppmarknad. Samla objekt att sälja.

Följ dessa tips och du kommer säkert att ha en lyckad loppmarknad. Du kan göra detta varje år efter vår städning så att du kan eliminera de objekt som du inte vill ha i ditt hem. Du kan också be om donationer från dina vänner och familj så att du kan ha mer att sälja under din loppmarknad.