O2i

Hur man öppnar ett konto aktiehandel

Investera dina pengar i aktier kanske riskabelt, men det har sina fördelar

Investera dina pengar i aktier kanske riskabelt, men det har sina fördelar. För det första kan du börja med en liten investering och göra det stora i några dagar eller månader. Det andra, behöver du inte spendera så mycket tid på det. Du princip bara köpa aktier och vänta på att utvecklas. Om dina aktier går upp, kan du enkelt ta dina pengar från din bank. Och slutligen, är aktiehandel enkelt som 1-2-3. Du behöver bara öppna ditt konto aktiehandel och avgöra vilka aktier du vill sträva efter.

Det finns två sätt att öppna ditt konto aktiehandel. Du kan göra det på nätet eller på börsen golvet.

För att öppna ditt konto aktiehandel på nätet, följ dessa steg:

  • Sök på internet för courtage. På din sökmotor, typ i "online-mäkleri," eller "billigt online mäkleri." Du kommer att få en hel del mäklarhus att välja mellan. Det finns billiga handel konton och dyra sådana. Eftersom du precis har börjat, är det rekommenderat att du går för de låga konton kostnad handel med en plattform som är lätt att förstå och är kundorienterad. Kontrollera att mäklarfirma som du väljer gör öre aktiehandel. En mäklarfirma s öre aktiehandel strategier kan hittas på Over the Counter Bulletin Board eller OTC-BB.
  • Kontrollera stockbrocker avgifter. Kontrollera att det inte finns några provisioner och avgifter börsmäklare inblandade för att inte förlora vinst. Provisioner och avgifter är inte nödvändiga för mäklarhus.
  • Kontrollera om det finns en minsta kontosaldo. Om din mäklarfirma har en minsta saldo, se till att du kan följa det. Om du inte har tillräckligt med pengar för att investera, då det är en no go.
  • Öppna ditt konto. När du har bestämt att den mäklarfirma du har valt kan tillfredsställa dina behov, då kan du öppna ditt konto hos dem. Fyll i nödvändiga blanketter och vänta på din bank och mäklarfirma att stänga affären med avseende på dina transaktioner. Du kan nu finansiera ditt konto aktiehandel!

Hur man öppnar ett konto aktiehandel. Sök på internet för courtage.
Hur man öppnar ett konto aktiehandel. Sök på internet för courtage.

För att öppna ditt konto aktiehandel på börsen golvet, följ dessa steg:

  • Leta efter en börsmäklare. Öppna ditt konto aktiehandel på börsen golvet i princip kommer att innebära letar efter en börsmäklare, och ett bra lager att investera i. Din aktiemäklare kommer att vara en att leta efter golvet handlare som är villiga att sälja sina aktier till dig och som är villiga att köpa aktier från dig.
  • Ställ en överenskommelse. Överens om hur du vill att affären ska gå om. Eftersom dessa aktiemäklare är vad vi kan säga de "experter" inom detta område, har de oftast förinställda avtal om aktiehandel. Gå igenom den och avgöra om du är villig att anpassa sig. Om du är, då gå för det.
  • Vänta på bekräftelse. När du har satt priset och stängde affären, är allt du behöver göra är att vänta på din aktiemäklare bekräftelse med posten några dagar efter din överenskommelse är gjord.


Kom ihåg att aktiehandel är en chansning

Kom ihåg att aktiehandel är en chansning. Du kan inte styra om bestånden kommer att gå upp eller ner. Inte lätt att bli avskräckt eftersom det är en del av handeln. Alltid vara beredd på allt som kan hända och inte investera dina pengar på en gång så att du har något kvar för dig själv.