O2i

Hur man öppnar ett hem - baserade bokföring verksamhet

Bokföring är en typ av arbete som inte kan göras av vem som helst

Bokföring är en typ av arbete som inte kan göras av vem som helst. För att du ska kunna göra det här jobbet måste du ha förmåga i matematik. En examen i redovisning kan vara ett plus faktor men är egentligen inte nödvändigt. Så länge du är kunnig på hur man kan balansera ekonomin och hålla bokföring i god överenskommelse, kan du mycket väl köra ditt jobb som en bokhållare. Engagemang i en bokföring verksamhet är en lönsam satsning. Du kan ställa in den i ditt eget hem för att sänka kostnaderna för att upprätthålla en hyrd kontor. Här är tips för att guida dig i denna strävan:

 1. Se till att du är väl insatt i alla aspekter av bokföring frågor. Anställa en hel lovade revisor för denna verksamhet kommer endast att medföra en hel del kostnader från din sida. Så se till att du vet att handeln själv så att du kan göra jobbet på egen hand med mindre hjälp från en nyanställd.
 2. Vet att en upplevelse på bokföring jobb kommer att hjälpa dig mycket om du vill öppna ett hem bokföring verksamhet. En imponerande meritlista från tidigare arbetsgivare kommer också att öka din trovärdighet. Självklart, om du har en trovärdig status, kommer du dra definitivt fler kunder.
 3. Lär programvara på bokföring. Face it - allt nu går igenom datorn. Registrera dig för utbildningscentra som särskilt lär bokföring med hjälp av olika program.
 4. Bestäm hur mycket du kommer att be från dina kunder för din serviceavgifter. Du kan välja att ta betalt per timme eller per konto eller Ledger. Ta reda på de vanliga priserna från andra bokföring företag i ditt område så att du har en idé på de gällande kurserna.
 5. Besluta om begreppet och sättet för betalning. Kommer du att ta ut efter varje transaktion eller kommer du fakturera dina kunder genom bulk? Kommer du att begära säkerhet eller förskott avgifter innan du utför jobbet, eller kommer du samlar efter allt har skett? Kommer du att be om checkar, kontanter eller penningförsändelser Bank som olika betalningssätt? Dessa är de överväganden du bör införts öppna ett hem bokföring verksamhet.
 6. Ta reda på var du kan få kunder. Arbetande människor, yrkesutövare och företagare i ditt område är dina bästa utsikter. Det hjälper mycket om du har många kontakter och vänner i din stad som många av dessa människor är säkra kunder.
 7. Annonsera ditt hem bokföring verksamhet. Detta är ett sätt att främja din verksamhet och öppna den till blivande kunder. TV-reklam, tryckta annonser, broschyrer, flygblad och skyltning kommer att exponera ditt företag för allmänheten - vilket är ett säkert komma-på för en större kundkrets.
 8. Vara väl förtrogna med dina lokala skatteregler. Mest bokföring arbete handlar om bearbetning av skatter på uppdrag av andra människor.
 9. Säkra ett tillstånd för ditt hem baserade bokföring verksamhet. Även om det är hem-baserade, måste du ändå uppfylla juridiska krav för att ditt företag att fungera smidigt.
 10. Sätt upp ditt företag utrymme i ditt hem. Separera den från de övriga delarna av huset. Undvik att göra affärer rätt i ditt matbord. Försök att vara så professionell som möjligt även om du är den enda person som bemannar verksamheten.
 11. Ställ öppningsdatum för ditt företag under taxering och betala säsong. För säker, kommer fler människor behöver dina tjänster.

Hur man öppnar ett hem - baserade bokföring verksamhet. Se till att du är väl insatt i alla aspekter av bokföring frågor.
Hur man öppnar ett hem - baserade bokföring verksamhet. Se till att du är väl insatt i alla aspekter av bokföring frågor.

När underhållas och förvaltas effektivt, kan ett hem bokföring företag att växa till en heltid bokföring företaget. Med denna möjlig utveckling, bör du vara beredd att anställa assistenter samt filial ut till andra områden där du kan utöka dina tjänster.